Arkiv

Nå lanserer vi endelig sesong 2 av podkasten vår Bekreftet - en prat om kreft og sånn. Gjennom 10 episoder skal vi denne høsten bli kjent med 10 forskjellige unge mennesker som alle er berørt av kreft. Vi skal høre om hva slags utfordringer de møter, og hvordan de velger å løse disse. Dette er historier som berører.

Les mer!

Hvert år arrangerer Ung Kreft "Sommeraktivitetsuka" sammen med Montebellosenteret. Les om hvordan Ingrid (21) syns det var å dra dit sammen med broren sin.

Les mer!

Alt Hannah Espelin-Rolfsen (18) hadde erfart om kreft, var at det førte til døden. Da moren fikk diagnosen, ble hun bokstavelig talt livredd. I tunge stunder har det vært vanskelig å være alene. Hos Ung Pårørende fant hun fellesskapet og oppmuntringen hun trengte.

Les mer!

Fra årsskiftet ble det vanskeligere å motta arbeidsavklaringspenger (AAP) fra NAV. Det er heller ikke enkelt å motta AAP mens man studerer. Det går hardt ut over flere av våre medlemmer, deriblant Jenny Marie Ragnhild Andersen (24).

Les mer!

Høsten 2017 lanserte Ung Kreft podkasten Bekreftet – en prat om kreft og sånn. I hver episode forteller en ung kreftrammet eller pårørende sin historie. Nå er episoden om tilbakefall nominert til Prix Radio, som er radiobransjens årlige prisutdeling, i kategorien Årets spesialprogram.

Les mer!

Nå er vi endelig på Snapchat! Dette er noe mange har ønsket seg, og nå er vi i gang.

Les mer!