Arkiv

Eivind (22) mistet faren sin da han var 16 år. Den siste tiden var tung og krevende, men de fikk likevel mange fine stunder sammen. Hvordan går man videre når en av de viktigste personene i livet dør?

Les mer!

Cilje (33) og ektemannen Kent sliter med å oppfylle familiedrømmen etter kreftbehandling. De har måttet ta et ufattelig vanskelig valg, og det er vanskelig å finne frem i fertilitetsjungelen. Hva slags alternativer har de egentlig, når de ikke lenger kan få barn på naturlig måte?

Les mer!

Tine Raabe (31) fikk en hjernesvulst mens hun var student. Hun har alltid vært glad i realfag, så da hun fikk kreft, ønsket hun å lære enda mer om sykdommen. Hun begynte å studere molekylærbiologi, men oppdaget at hode og kropp ikke lenger fungerte som før. Det ble en lang og vanskelig vei mot ferdig mastergrad.

Les mer!

Amund Rotbakken Gundersen (18) fikk en hjernesvulst da han var ni år. Etter behandlingen har han slitt med blant annet kraftig fatigue og store smerter. Det er vanskelig å være en normal ungdom når hver dag oppleves som en kamp

Les mer!

Sjukt Sprek Bergen var så heldig og fikk besøk av Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand, bedre kjent som Tufte & Funky. De har trening og livsstil som hovedaktivitet og er tydelige treningsprofiler i Norge. De reiser nå sammen rundt i hele landet og avholder workshops og er med på ulike treningsrelaterte arrangementer.

Les mer!

Vår styreleder Pia Alexandersen er en av 11 stykker som er med på Unge Funksjonshemmedes Ildsjelprogram. Dette er et kurs for medlemmer som har et lederverv i sin organisasjon. I løpet av tre samlinger skal de lære hvordan de best kan lede seg selv og lede andre. Kort oppsummering: «Jeg tror aldri jeg har ledd, grått og lyttet like bra som jeg gjorde den dagen – sammen med mennesker som bare 20 timer tidligere var helt fremmede for meg», sier Pia.

Les mer!