Arkiv

Påskedager på Montebellosenteret er et kurs rettet spesielt mot ungdom, unge voksne og barnefamilier som er rammet av kreft. Kurset varer fra fredag 23. til onsdag 28. mars.

Les mer!

Kurs for deg som er ungdom eller ung voksen (16–40 år) og har gjennomgått kreftbehandling, og dine pårørende. Kurset arrangeres av Oslo universitetssykehus og er utarbeidet i samarbeid med Ung kreft. Samlingen er åpen for deltakere fra hele landet.

Les mer!

Noen kreftpasienter opplever en slags mental «tåkelegging». Det er ukjent hva dette kommer av, men det kan skje både før, under og etter kreftbehandling. Dette fenomenet kalles på engelsk «chemo brain» (norsk: kjemohjerne) og kan vare en liten stund eller i mange år.

Les mer!

Her kommer en liten bonusepisode på tampen rett før jul. Programleder Anniken forteller hvordan det er gått etter operasjonen, og så har hun en oppfordring til dere lyttere.

Les mer!

Programleder Anniken (31) fikk kreft i 2009 og har siden vært igjennom to tilbakefall. Under arbeidet med podkasten finner hun en klump på halsen. Har hun kreft for fjerde gang?

Les mer!