Arkiv

Ung Kreft søker en person som skal jobbe 50 % som leder for samtalegrupper for unge kreftrammede og 50 % som organisasjonskonsulent, i et ettårig engasjement.

Les mer!

I 2015 døde Vilde av leukemi. Familien har opprettet Vildes minnekonto som gir økonomisk støtte til hverdagsglede for unge kreftrammede.

Les mer!

Tenk deg at du er på ferie i en annen del av landet og plutselig blir akutt dårlig. Da kan det være livsviktig at de som behandler deg får vite at du for eksempel går på cellegift. Kjernejournal er et nyttig verktøy som inneholder de viktigste opplysningene om helsen din.

Les mer!

Da Kathrin Hübner (33) fikk lymfekreft som 28-åring, følte hun seg mer og mer ensom. Vennene forsvant samtidig som håret ble borte.

Les mer!

Siste helgen i april hadde Ung Kreft en landskonferanse for tillitsvalgte og frivillige i Ung Kreft. Deltakere fra hele landet var samlet på Lillestrøm for å dele erfaringer og lære noe nytt.

Les mer!

Ida Øye Bjørkvold (26) inspirerer tusenvis av følgere gjennom Instagram-kontoen @kreftutenfilter. På Landskonferansen 2019 vant hun Ung Kreft sin hederspris.

Les mer!