Medlemshistorier

Gjennom året har vi hørt historiene til elleve modige unge kreftrammede og pårørende. Sist ut er 19 år gamle Matilla Færevåg Berger. Hun mistet pappaen sin da hun gikk på ungdomsskolen, og her er hennes fortelling om det hun har gått igjennom.

Les mer

Månedens medlem i november, Thomas Sandstø, ble alvorlig syk som barn. Han forteller hvordan barne- og ungdomstiden inn og ut av sykehus har vært.

Les mer

Månedens medlem i oktober er 31 år gamle Cilje Liane. Hun fikk livmorhalskreft midt i svangerskapet og ble nødt til å velge om hun eller datteren skulle overleve. Oktober er derfor en veldig spesiell måned for Cilje.

Les mer

Månedens medlem er 21 år gamle Jenny Andersen. Hun forteller om hvordan det har vært å sette alle fremtidsplaner på vent, uten å vite om de noensinne vil la seg gjennomføre, for så å endelig nå målene til slutt.

Les mer

Julie Tangen fra UG Østfold fikk eggstokkreft i ung alder. Siste året på videregående fikk hun beskjed om at hvis hun ville ha barn, burde hun få det så snart som mulig. Hun og kjæresten måtte dermed ta et stort livsvalg allerede som tenåringer.

Les mer

Kirsti savnet noen å snakke med da bestemoren fikk kreft. Så fikk hun mulighet til å bli med og opprette et tilbud for unge pårørende. I dag er hun en av tre ledere i InK Tromsø og synes det er flott å kunne hjelpe andre i samme situasjon som henne selv.

Les mer