Jeg er pårørende

Facebook-gruppe for pårørende
Ønsker du å komme i kontakt med andre pårørende eller etterlatte?

Les mer

Tips for pårørende
En du er glad i er blitt syk, og det rammer også deg. Det er ikke lett å vite hva du kan gjøre for å hjelpe til, eller hva du kan gjøre for å ta vare på seg selv. Derfor har vi samlet noen tips fra unge som selv har opplevd å være pårørende til en kreftsyk.

Les mer

Tips for foreldre
Hva gjør du når barnet ditt blir rammet av en alvorlig sykdom? Hvordan kan du være en ressurs som forelder, i stedet for en belastning for den unge som er syk? Hvordan kan du ta vare på deg selv i din rolle som pårørende forelder? Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg litt på vei.  

Les mer

Pårørendes rettigheter
Som pårørende har man en del rettigheter det kan være kjekt å vite om. Vi har laget en liten oversikt.

Les mer

Ung Pårørende
Ung Pårørende er et samtalebasert tilbud til unge pårørende og etterlatte etter kreft, mellom 15-35 år. Samlingene arrangeres av unge som selv har pårørendeerfaring, og som har gjennomgått opplæring i rollen som samlingsleder i regi av Ung Kreft.

Les mer

Ung Kontakt
Gjennom Ung Kreft sitt prosjekt Ung Kontakt kan du komme i kontakt med andre unge som er berørt av kreft, det gjelder både om du er pasient eller pårørende. Det kan være godt å snakke med noen som selv har kjent på utfordringene kreft kan føre med seg.

Les mer

Fylkesgruppene
Rundt omkring i landet har Ung Kreft egne fylkesgrupper som sørger for lokal liv og røre. En av de viktigste oppgavene til fylkesgruppene er å skape sosiale møteplasser for unge kreftrammede og unge pårørende.

Les mer

Medlemshistorier
Ung Kreft har mange flotte medlemmer rundt om i landet, og de ønsker vi å vise frem. Derfor gjør vi jevnlig stas på «månedens medlem».

Les mer

Medlemsblad
Ung Kreft har et medlemsblad, Unge Krefter, som kommer ut fire ganger i året. Les Unge Krefter på nett her.

Les mer