Jeg trenger rehab

Seneffekter av kreftbehandling
Seneffekter er ulike helseproblemer du har etter at du er ferdig med kreftbehandling, og er vanligvis tretthet, konsentrasjonsvansker, fordøyelsesplager med mer. Disse varer utover det første året etter behandling, men kan også oppstå flere år etter.

Les mer

Sjukt Sprek
Er du ferdigbehandlet eller kroniker som liker å være i fysisk aktivitet? Sjukt Sprek trener sammen hver uke mot et årlig felles mål. I tillegg prøver vi ut en ny aktivitet hver måned, som for eksempel yoga eller padling. Bli med oss på eventyr!

Les mer

Sommeraktivitetsuka

30. juni–7. juli, aktivitet, opplevelser og action

Montebellosenteret og Ung Kreft arrangerer et kursopphold for deg som er eller har vært kreftsyk og er mellom 15 og 35 år. Dersom du vil bli inspirert til å bli mer fysisk aktiv, er dette et kursopphold som passer for deg. Les mer, og meld deg på hvis du vil være med på en spennende uke med både foredrag, sosialt samhold og morsomme aktiviteter.

De siste årene har Ung Kreft hver sommer arrangert en sommeraktivitetsuke i samarbeid med Montebellosenteret. Sommeraktivitetsuka skal oppmuntre deg som er deltager til å være i fysisk aktivitet – i ditt eget tempo.

Les mer

Andre rehabiliteringstilbud
Rehabilitering og opptrening skal gi deg muligheten til å komme tilbake til hverdagen så raskt som mulig. Målet er å kunne mestre livet med kreft, eller livet etter kreftsykdom, med god livskvalitet. Det er lurt å tenke rehabilitering helt fra starten av sykdommen og behandlingen.

Les mer