Ung Kreft Oslo og Akershus

Kommende aktiviteter

Invitasjon til matkurs!

Tid: Torsdag 1. mars kl. 17.00 til ca. 22.00 (Møt gjerne opp noen minutter i forkant, slik a... Les mer

Tirsdag den 6.mars er det klart for en ny hyggelig samling på Radiumhospitalet. Først går vi runden på avdelingene og besøker inneliggende pasienter og pårørende fra klokken 17  -18. På denne runden vil vi også dele ut "Hjelpeposen", en liten ... Les mer

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

Ung kreft Oslo og Akershus startet julefeiringen tidlig i desember med gløgg og grøt, pakkelek, julequiz, lotteri og hyggelig prat på Radiumhospitalet.

Les mer

Svarene på adventsnøttene

Les mer

Medlemmer i Ung Kreft Oslo og Akershus var i tradisjonen tro på julebord, noe som for mange er et av høydepunktene gjennom året. Vi var en god gjeng av både nye og gamle medlemmer som ventet spent foran inngangen til humorscenen Latter på Aker brygge. Vi småhutret i vinterkulden, og gikk derfor raskt inn og satte oss i salen. Forestillingen "Julelatter" var i gang , med de tre kjente komikere Halvor Johansson, Vidar Hodnekvam og Bjørn-Henning Ødegaard.

Les mer

Vi var så heldige å få støtte av Obos til å dra på matkurs. Vi valgte å dra på indisk matkurs hos Masala Magic. Der fikk vi god opplæring av kokken Niru Kumra, ei dyktig og kunnskapsrik dame. Først fikk vi en times innføring i indisk mat og i de matvarene vi skulle bruke. Vi fikk kjenne og lukte på mange forskjellige krydre. Vi fikk opplæring i hvordan vi skulle tilberede matvarene for å lage deilige indiske retter.

Les mer

En sen sommerdag med sol på himmelen møtte håpefulle deltakere opp i Snarøya curlinghall for å prøve seg på isen. Temperaturforskjellen mellom hallen og finværet ute var stor, men engasjementet og humøret var på plass. Noen hadde prøvd det før, men for de fleste var dette helt nytt.

Les mer

Hva er en vakker, morsom og hyggelig måte å tilbringe en junikveld på? Jo, på fjorden så klart! I Ung Kreft Oslo og Akershus har rekecruise på Oslofjorden blitt tradisjon om sommeren, med god grunn.

Les mer