Ung Kreft Oslo og Akershus

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

06. februar var det igjen duket for årsmøtet for Ung Kreft Oslo og Akershus. Det var 8 påmeldte og planen var å spise pizza fra peppes før vi gikk løs på årsrapport og regnskap.

Les mer

25. oktober 2018 var Ung Kreft Oslo og Akershus på Chateau Neuf og så «Bestefar» som er et teaterstykke.

Les mer

Latteren satt løst og stemningen var god når Ung Kreft Oslo & Akershus inviterte til bowling og burger siste tirsdagen i september. Den friske høstlufta hadde akkurat ankommet Oslo når både nye og gamle medlemmer møtte opp på Solli bowling. Vi ble fordelt på tre baner og spilte en god del runder, der rustne bowling-ferdigheter rakk å bli forbedret underveis. Kulene ble kastet hardt, høyt og noen ganger rett i renna. Kjeglene fløy og jubelen var stor hver gang noen slo en strike. 

Les mer

Det var en litt spent gjeng som møtte opp. Alle var enige om at det var en god stund siden sist de hadde vært på en trampoline. Vi fikk en kort sikkerhets-innføring samt utdelt anti-skli sokker før vi kunne innta parken. Her var både gulv og vegger dekket med trampoliner i ulike bredder og høyder. Det var bla. stupebrett, skumgummi-basseng, kanonball-bane og laser-hinderløype.

Les mer

I tradisjonen tro har vi nok en gang arrangert påskequiz og lotteri. Mange møtte opp til påskepyntet bord og påskeegg stappfulle av godteri. Også i år ble medlemmer av Ung Pårørende invitert. Før vi satte i gang med maten fikk medlemmene en mulighet til å titte litt på premiene som de kunne vinne i lotteriet. Premiebordene var fulle av fine premier, og det var ingen tvil om at det var lurt å kjøpe seg noen lodd, slik at man kunne stikke av med noen av premiene.

Les mer

Nok en gang har vi vært på matkurs hos kokken Roar på Mathuset Jacobs. Vi var en liten gjeng som både var sultne på ny kokkekunnskap og sultne på god mat. Denne gangen var det asiatiskinspirert mat på menyen. Før vi begynte med kokkeleringen, fikk vi en liten innføring om ingrediensene og matrettene vi skulle tilberede.  Etter det delte vi oss opp i små grupper som hadde ansvaret for vær vår rett.

Les mer