Ung Kreft Østfold

Kommende aktiviteter

Ung Kreft Østfold inviterer til julebord på Støtvig Hotel på Larkollen fra 23. til 24. november 2018. Vi får servert femretters juleinspirert festmeny på Støtvigs kokketeater. Festmiddagen starter kl 19.00. Vi har holdt av 12 ... Les mer

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

Årmøtet i Ung Kreft Østfold ble gjennomført den 3. februar med 8 deltakere på Smaalenene hotell i Askim.

Les mer

Er du, eller kjenner du noen som er berørt av kreft og er mellom 15 og 35 år i Østfold? På dette arrangementet er dere alle velkommen, enten dere er medlem eller ei! :) Arrangementet skjer den 20. mars på Mysen i Østfold.

Les mer

Fredag 29. januar 2016 kl. 19.00 på Quality Hotel Sarpsborg inviterer Ung Kreft Østfold til sitt årsmøte. Årsmøtet er Ung Kreft Østfolds høyeste organ, alle medlemmer og støttemedlemmer oppfordres derfor til å komme. Etter årsmøtet vil det bli en sosial samling. Middagen og alkoholfritt drikke blir dekket av Ung Kreft Østfold. Ta kontakt dersom det er noe dere lurer på i innkallingen, eller om dere har andre ting dere mener vi bør legge til rette for i 2016.

Les mer

Ung Kreft Østfold arrangerer julebord på Rømskog Spa & Resort 4.-5. desember. Vi håper å se både kjente og nye fjes!

Les mer

Søndag 21. juni hadde Ung Kreft Østfold sin årlige sommeravslutning på Tusenfryd.

Les mer

Ung Kreft Østfold var så heldig å bli invitert til Ung Kreft Troms og Finnmark sin sommeravslutning på Sommarøy 13.-14. juni.

Les mer