Har du lyst til å få kroppen din i form igjen? Eller er du allerede i form, men vil bli kjent med andre treningsglade kreftoverlevere? Vil du gjennomføre ting du kanskje ikke trodde var mulig? Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg. Dersom du har spørsmål før du ønsker å melde deg inn kan du ta kontakt med våre lokale grener direkte: sjuktsprekoslo@ungkreft.no, sjuktsprekbergen@ungkreft.no, sjuktsprekelverum@ungkreft.no eller sjuktsprektrondheim@ungkreft.no.

Spørreskjema
For å kunne bli med i Sjukt Sprek må du være ferdigbehandlet eller kroniker som anbefales å være i fysisk aktivitet. Du trenger ikke å være i god form, men det er et krav at du er selvhjulpen! Når du begynner å trene med oss vil du bli bedt om å fylle ut et skjema som kartlegger formen din. Lever det til din trener eller en i prosjektgruppen. Skjemaet er konfidensielt.

Pris
Du må også være medlem av Ung Kreft for å kunne trene med oss. Medlemskontingent for Sjukt Sprek kommer i tillegg, og ligger på 400 kr per treningsår. Du kan godt melde deg inn og trene med oss helt gratis i en periode dersom du ønsker en testperiode. Velkommen!

Innmelding Sjukt Sprek

  • For å melde deg inn i Sjukt Sprek må du fylle ut informasjonen nedenfor og sende inn skjemaet. Du vil bli kontaktet av den aktuelle lokale prosjektgruppen og invitert med på en trening!
 

Bekreftelse