Ung Kreft Vestfold, Buskerud og Telemark

Kommende aktiviteter

Vi i Ung Kreft Vestfold, Buskerud og Telemark ønsker å invitere deg til Ørjan Burøe Show «Store Gutter Gråter Ikke». Ørjan Burøe har i tre år reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «St... Les mer

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

Lørdag 15.juni stod 19 medlemmer fra Ung Kreft VBT og OA klare for en adrenalin- og fartsfylt dag i Tusenfryd.

Les mer

Adrenalinet pompet og konkurranseinstinktet om å komme seg ut i løpet av 60 min, slo virkelig til da vi fikk bind for øyene, tok tak i hverandres skuldre og ble ledet inn i et rom. Så hører vi flere dører som låses bak oss, og mens hjertet banker venter vi på klarsignalet. Vi var kidnappet!

Les mer

2. desember inviterte vi våre medlemmer til juleavslutning

Les mer

Vi dro 20 stykker fra Torp fredag ettermiddag for å tilbringe noen fine høstdager i Englands hovedstad. Hotellet lå rett ved Oxford Street så alle fikk shoppet på Primark som nærmeste nabo og andre butikker. Været var som bestilt og alle fikk sett det meste av det London har å tilby av severdigheter som Buckingham Palace, London Eye, Sea Life Aquarium, Madam Tussauds, London Dungeons og Harry Potter studio.

Les mer

Lørdag 9.juli var noen fra Ung Kreft VBT, Sjukt Sprek Tønsberg og Unge pårørende Tønsberg på felles hav-kajakkurs

Les mer

Tirsdag 30. januar kl. 18:00 møttes vi i Tønsberg og avholdt årets årsmøte! For første gang som styremedlem og styreleder i Ung Kreft Vestfold, Buskerud og Telemark hadde vi oppmøterekord på årsmøtet! 7 stykker!! Det er jeg som styreleder godt fornøyd med!

Les mer