Arkiv

Fått kreft? Snakk med legen om fertilitetsbevarende behandling dersom du ønsker deg barn en gang i fremtiden. Sett sæden og egga på pause.

Les mer!

Hvis du har fått kreft og ønsker deg barn i fremtiden, finnes det fertilitetsbevarende behandling. Snakk med legen om dette kan være aktuelt for deg.

Les mer!

Når du er ung, er hår ofte en stor del av identiteten. Mange som går igjennom kreftbehandling syns det er skikkelig kjipt å skulle miste håret. Heldigvis kommer det som regel tilbake igjen, men Glenn Fredrik Fletcher (24) er et unntak. Nå bruker han den nye sveisen til å vinne respekt.

Les mer!

Ung Kreft søker en person som skal jobbe 50 % som leder for samtalegrupper for unge kreftrammede og 50 % som organisasjonskonsulent, i et ettårig engasjement.

Les mer!

I 2015 døde Vilde av leukemi. Familien har opprettet Vildes minnekonto som gir økonomisk støtte til hverdagsglede for unge kreftrammede.

Les mer!

Tenk deg at du er på ferie i en annen del av landet og plutselig blir akutt dårlig. Da kan det være livsviktig at de som behandler deg får vite at du for eksempel går på cellegift. Kjernejournal er et nyttig verktøy som inneholder de viktigste opplysningene om helsen din.

Les mer!