årsmøte i ung kreft agder

31. jan. 2023
kl. 18:00 - 20:00
Gyldenløves gate 7

Ung kreft Agder inviterer våre medlemmer til årsmøte. Her har du mulighet til å bli med i styret, stemme ved valg og ellers komme med innspill til hvordan fylkesgruppen skal fungere. Derfor oppfordrer vi alle våre medlemmer til å komme. Har du noen forslag eller innspill du vil vi skal ta opp på møtet, så kan du sende det til agder@ungkreft.no.

Årsmøtet vil finne sted på Peppes pizza i Kristiansand (Gyldenløves gate 7), Tirsdag 31 Januar kl 18:00. Det er ingen egenandel , men vi vil gjerne vite hvor mange som kommer, send påmeldingen til agder@ungkreft.no innen 27 januar og oppgi gjerne om du har noen allergier.

Dagsorden for årsmøtet er:

  1. Åpning (ved fylkesleder)
  2. Årsberetning
  3. Årsregnskap
  4. Valg av nye styremedlemmer
  5. Fremtidige aktiviteter i Ung Kreft Agder
  6. Avslutning (ved ny fylkesleder)

Vi vil oppfordre flere til å stille til valg i fylkesgruppen. Vår gruppe er fortsatt i oppstartsfasen og trenger flere i styret for å få til enda flere gode tilbud i fylket. Ung kreft drives på frivillig basis og det er derfor opp til deg hvor mye du kan ta på deg i forhold til din egen hverdag. Du vil lære mer om organisasjonen, være med på å påvirke tilbud og gjøre noe bra for deg selv og andre. Du vil også få ditt frivillige arbeid i Ung kreft på CVen. Vi hadde blitt veldig glad for noen nye, motiverte folk i styret :D

Vi gleder oss til å treffe dere :)
Hilsen styret i Ung kreft Agder.