Årsmøte i Ung Kreft HSF & Escape Room Bryggen

09. feb. 2020
kl. 16:00 - 20:00
Kreftforeningen, Strandgaten 62, 5004 Bergen

Vi inviterer til årsmøtet i Ung Kreft Hordaland, Sogn og Fjordane, søndag 9. februar 2020, kl.16 på Kreftforeningen sine lokaler i Bergen! Vi begynner med litt pizza og brus før vi går gjennom året som har gått og du får mulighet til å påvirke nye aktiviteter i 2020. Se vedlegg for saksliste. Etter møtet så drar vi sammen bort til Escape Room Bryggen for en gøyal aktivitet!

Årsmøte og Escape Room er gratis å delta på. Påmelding innen 31. januar 2020. Bruk lenken nederst på siden for å melde deg på.

Vi vil oppfordre folk til å delta på årsmøte fordi det nye styret skal velges! Ung Kreft drives på frivillig basis og som tillitsvalgt i Ung Kreft Hordaland, Sogn og Fjordane vil du ha mulighet til å direkte påvirke det tilbudet vi har, lære om organisasjonen og ikke minst har du muligheten til å gjøre noe for deg selv og andre. Uten nye styremedlemmer kan det bli kritisk for fylkesgruppen vår.

Lurer du på hva vi jobber med i Ung Kreft HSF eller har du lyst til å bidra ved å sitte i styret i kommende periode? Dette er en unik sjanse til å engasjere seg og bidra med dine kunnskaper og erfaringer i vårt frivillige arbeid. Det er opp til deg hvor aktiv du kan og vil være, og utover dette er det du som bestemmer hva du vil påta deg av oppgaver. Kan du bidra med litt, er det mer enn godt nok! Du vil også få den lille opplæringen du trenger. Har du som de fleste av oss et hull i CV'n, får du hermed en utmerket sjanse til å fylle dette med et frivillig verv. Lurer du på om dette kan være noe for deg? Ta gjerne kontakt med leder Anette B. Michelsen (telefon: 906 33 938, e-post: hsf@ungkreft.no). Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi gleder oss til årsmøte og håper å se akkurat deg der! Klikk her for å melde deg på

Styret i Ung Kreft Hordaland, Sogn og Fjordane