Årsmøte i Ung Kreft VBT 2022

19. jan. 2022 - 19. jan. 2022
kl. 18:00 - 21:00
Sandefjord Helsepark 4.etg, Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord

Vi inviterer medlemmer og andre interesserte til årsmøte 2022.


Vi håper at vi kan møtes fysisk til årsmøte i 2022, men må ha et forbehold om at møtet kan bli digitalt på grunn av usikkerheten rundt covid-19. Beskjed blir gitt.

Møtet finner sted på Sandefjord Helsepark, 4 etg. Parkeringsmuligheter utenfor, samt 7 min å gå fra togstasjonen i Sandefjord. Vi bestiller litt mat og ordner litt snacks og drikke, og kanskje en liten quiz!

Dette møtet er åpent for alle som er litt nysgjerrige på hva vi gjør i Ung Kreft og ønsker å bli kjent med organisasjonen. Det er også mulighet til å komme med ønsker og forslag for hva vi kan gjøre i Ung Kreft Vestfold, Buskerud og Telemark, som bla. aktiviteter for det kommende året.

Vi har plass til flere i styret og vil gjerne ha deg med! Ta gjerne kontakt på forhånd, om du er nysgjerrig på et verv i Ung Kreft VBT, eller ta det på sparket underveis i årsmøtet! Det er helt opp til deg hvor mye og på hvilken måte du ønsker å bidra. Alle tanker er gode tanker!

Har du saker som du ønsker skal bli tatt opp på møtet, må vi ha det inn til styret innen 12. januar 2021!

Påmelding: send mail til vbt@ungkreft.no eller melding til 45478644 med navnet ditt innen 18.januar, eller bare møt opp!! Blir det digitalt, så får du tilsendt link dagen før møtet (link blir også delt på facebook-gruppen!)

Håper vi sees!

Med vennlig hilsen

Styret i Ung Kreft VBT