Årsmøte i Ung Kreft Vestfold, Buskerud og Telemark

23. jan. 2020
kl. 18:00 - 20:00
Kreftforeningen Tønsberg, Øvre Langgate 42, 3110 Tønsberg

Er du nysgjerrig på hva vi jobber med i Ung Kreft VBT eller har du lyst til å bidra med dine kunnskaper og erfaringer i vårt frivillige arbeid?

Kom på årsmøtet vårt

torsdag 23.januar 2020 kl. 18:00!

Vi bestiller litt mat også!


Vi vil alltid ha behov for frivillige og tillitsvalgte i Ung Kreft, og hvis du har erfaringer, kunnskap eller bare har lyst til å engasjere deg i Ung Kreft vil vi gjerne høre fra deg! Vi lover gode erfaringer å ta med seg og veldig fint å skrive på CV'en!

På årsmøtet kan du høre litt om hva vi jobber med, hvem vi jobber for og være med å påvirke og bestemme hva vi skal gjøre det neste året. Enten om det gjelder aktiviteter, profilering, politisk engasjement eller andre ting du interesserer deg for! Vi skal også foreta valg av nye og gamle styremedlemmer og det er plass til flere! (Som medlem har du også stemmerett og kan være med å påvirke valget!)

Du bestemmer selv hvor mye tid du vil bruke på frivillig/tillitsvalgt arbeid. Litt er bedre enn ingenting! Enten man er kreftrammet, pårørende eller ingen av delene, kan alle ha andre ting på tapeten som helse, studier, jobb og familie som krever tid og prioritering, og det har vi god forståelse for!

Lurer du på noe idag, eller en gang før møtet, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt:

vbt@ungkreft.no eller mob. 45478644 (Cathrine, Styreleder)

Håper at du tar turen denne torsdagskvelden!

Hilsen Cathrine og resten av styret!