Adventstur til Oslo

13. des. 2019

Ung kreft Midt-Norge inviterer til Oslotur med show på Latter 13-15.desember

Ung Kreft Midt-Norge vil invitere våre medlemmer til Oslo-tur 13-15.desember. Vi reiser i samlet flokk fra Værnes ettermiddagen fredag 13.desember, de reisende må selv sørge for å komme seg til flyplassen og møte opp i god tid før oppsatt tidspunkt. På søndag kommer vi til Værnes på ettermiddagen/kvelden. Det vil være reiseledere og sykepleier med på turen slik at reisen og oppholdet skal være trygt for alle.

For de som bor i Møre og Romsdal vil det bli mulighet til å reise fra alternativ flyplass. Skriv i påmeldingen hvilken flyplass som er nærmest deg.

I løpet av turen vil det bli mulighet for shopping, og sightseeing. Lørdag kveld vil det være middag og show på Latter, der skal vi se ”Fra Æ til Å” med Truls Svendsen.

Egenandel for turen er 750 kr per deltager. Dette vil dekke fly&hotell, transport til/fra Gardermoen, samt to middager, aktivitet på lørdag formiddag og showet på Latter.

Påmelding

Påmelding må inneholde:

  • Navn, alder og kontaktinformasjon (mail&tlf)
  • Behov for tilrettelegging/allergier/ting vi bør vite
  • Hvilken flyplass du vil reise fra
  • Ønsker du enerom, eller går det greit å bo på dobbeltrom

Sendes til midtnorge@ungkreft.no
Påmeldingsfrist er 15.oktober, etter det vil det bli kjent om du får plass. Minner om at påmeldingen er bindende, og eventuell forfall må dekkes av din egen reiseforsikring. Det er begrensede plasser på turen, så det vil bli gjort en vurdering etter påmeldingsfristen.

Informasjon om betaling av egenandelen blir gitt senre.

Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt på mail midtnorge@ungkreft.no.