Bli med på helgesamling i Kristiansand

15. mars 2024 - 17. mars 2024

I 2024 inviterer Ung Kreft til lokale helgesamlinger for unge kreftrammede. Her kan du møte andre som har eller har hatt kreft, dele erfaringer og bearbeide alt du har vært igjennom. Vi arrangerer samlinger i forskjellige byer, og helgen 15.-17. mars er vi i Kristiansand.

For første gang ble det gjennomført helgesamlinger for kreftrammede i 2022 ulike steder i landet. På grunn av gode tilbakemeldinger fortsetter vi i 2024.

Helgesamlinger er et samtaletilbud for unge kreftrammede mellom 15 og 35 år. Det er 8 plasser per samling, så det er rom for å bli veldig godt kjent med andre i liknende situasjon.

Temaene for samlingene er i stor grad opp til deltakerne selv, men i utgangspunktet er det mulig å snakke om kreftbehandlingen, bivirkninger og senskader, ernæring og fysisk aktivitet, sex og fertilitet, endret utseende, skole eller jobb – for å nevne noe.

Lurer du på om dette er noe for deg? Ta kontakt med kristin@ungkreft.no om du har spørsmål.

Hvem kan være med?
  • Medlemmer i Ung Kreft.
  • Må være mellom 15 og 35 år.
  • Må ha lyst til å snakke med andre i samme situasjon og dele egne erfaringer.
Egenandel

Medlem: 200 kr, som dekker lokal reise, hotellopphold og mat. Hvis du må ta fly, må du kontakte Kristin på kristin@ungkreft.no før du melder deg på.

Ikke-medlem: 800 kr pluss reise.

Bli medlem i Ung Kreft.

Tid og sted

Samlingen er på Scandic Kristiansand Bystranda og varer fra fredag til søndag. Innsjekk er fredag er kl. 17.30. Søndag avslutter vi etter lunsj, ca. kl. 14.00.

Påmeldingsfrist

Hovedinntaket er 23. februar, og innen 27. februar vil du får svar på om du har fått plass på samlingen.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål på telefon 984 26 130 eller kristin@ungkreft.no