Digital julesamling

06. des. 2022
kl. 19:00 - 21:30
Nettmøte på Zoom

Ho ho ho! Ung Kreft inviterer til digital julesamling for medlemmer mellom 15 og 35 år fra hele landet. Vi kommer, nissen kommer - kommer du?

Verken geografi eller fysisk form er noen hindring når vi inviterer til skikkelig julestemning online.

Ung Kreft spanderer take away på alle, vi skal ha mange juleleker og prate litt om forventninger til årets jul (du trenger ikke å delta i samtalen hvis ikke du vil). Vi oppfordrer alle til å kle på seg en julegenser eller annet juleinspirert tøy, og gjøre bakgrunnen din mest mulig "julete".

Det vanker julegaver i løpet av kvelden til flere av dem som deltar i julelekene.

Praktisk info

Ung Kreft spanderer mat på 250 kr per person slik at vi alle kan kose oss med et måltid. Obs! Ta vare på kvitteringen, hvis ikke kan vi ikke gi deg pengene tilbake.

Samlingen har 30 plasser, og her er det første person til mølla som gjelder. Du må være medlem i Ung Kreft for å kunne delta (medlemsprisen er halvert ut året = 50 kr), og vi prioriterer de som er mellom 15 og 35 år. Både kreftrammede, pårørende og etterlatte kan delta.

Samlingen starter kl. 19, men logg deg gjerne på 10 minutter før slik at du er sikker på at det tekniske fungerer. Vi sender ut deltakelseslink på mail til alle som får bekreftet plass.

Meld deg på med en gang og sikre deg en plass på samlingen, for dette blir GØY!