Webinar for pårørende: Hvordan stå i krise over tid?

23. nov. 2020
kl. 18:30


Har en du er glad i fått kreft? Lurer du hvordan du kan håndtere det på best mulig måte?

Psykologspesialist Marianne Straume ved Senter for krisepsykologi forteller om hvordan du kan stå i en krise over tid. Arrangementet er digitalt, og link vil bli lagt ut i Facebook-eventet for webinaret. Du deltar anonymt uten kamera og mikrofon, og vi krever ingen påmelding. Foredraget varer i ca 45 minutter, i tillegg setter vi av litt tid til spørsmål som du kan stille via chat.

Etter webinaret kan du melde deg på digitale samtalegrupper for pårørende. Samtalene ledes av en fagperson og en likeperson. Oppstart av gruppene avhenger av hvor mange som melder seg på, og vil foregå på ettermiddagen annen hver uke, over seks ganger. Det koster ingenting å være med i samtalegruppene, men du må være medlem av Ung Kreft og mellom 15 og 35 år.

Selve webinaret er for alle interesserte.

Marianne Straume er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i barne- og ungdomspsykologi. Hun ledet i mange år det psykologiske arbeidet med kreftsyke barn og unge og deres familier ved Barneklinikken på Haukeland sykehus. I sin daglige virksomhet ved Senter for krisepsykologi følger Marianne opp mennesker etter kriser og katastrofer, alvorlig sykdom, genetiske sykdommer og komplisert/traumatisk sorg. Nå deler hun kunnskapen sin i dette webinaret for pårørende til kreftrammede. Så det er bare å lytte og lære, og gjerne stille spørsmål i chatten underveis.

Velkommen!