Bli med på helgesamling

11. nov. 2022 - 13. nov. 2022

I 2022 inviterer Ung Kreft til lokale helgesamlinger for unge kreftrammede. Her kan du møte andre som har eller har hatt kreft, dele erfaringer og bearbeide alt du har vært igjennom. Vi arrangerer samlinger i ti forskjellige byer, og helgen 11.-13. november er vi i Sandefjord.

Temaene for samlingene er i stor grad opp til deltakerne selv, men i utgangspunktet er det mulig å snakke om kreftbehandlingen, bivirkninger og senskader, ernæring og fysisk aktivitet, sex og fertilitet, endret utseende, skole eller jobb – for å nevne noe.

Heidi Engelkor jobber i Ung Kreft og har ansvar for å gjennomføre samlingene. Hun har tidligere jobbet i NAV og kan derfor mye om skole, jobb og rettigheter, men helgesamlingene er først og fremst en arena hvor likesinnede hjelper hverandre. Derfor har hun også med seg en lokal likeperson som selv har hatt kreft, og som er vant med å snakke med andre kreftrammede.

Lurer du på om dette er noe for deg? Samlingene arrangeres kun i 2022, så grip sjansen og meld deg på!

Hvem kan være med?
  • Medlemmer i Ung Kreft.
  • Må være mellom 15 og 35 år.
  • Må ha lyst til å snakke med andre i samme situasjon og dele egne erfaringer.
Egenandel

Medlem: 200 kr, som dekker lokal reise, hotellopphold og mat. Hvis du må ta fly, må du kontakte Heidi på heidi@ungkreft.no før du melder deg på.

Ikke-medlem: 800 kr pluss reise.

Tid og sted

Samlingen er på Scandic Park Sandefjord og varer fra fredag til søndag. Innsjekk er fredag mellom klokken 17 og 18. Søndag avslutter vi etter lunsj, ca. kl. 14.00.

Påmeldingsfrist

Hovedinntaket er 19. oktober, og innen 21. oktober vil du får svar på om du har fått plass på samlingen. Det vil deretter være supplering fram til 26. oktober.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål på telefon 416 71 777 eller heidi@ungkreft.no