Julebord med Ung Kreft Oslo og Akershus

15. des. 2021
kl. 17:45
Latter (Holmens gate 1) og Bølgen & Moi (Tjuvholmen allé 5) i Oslo

15. desember blir det julebord for våre medlemmer som har betalt medlemsavgift dette året. Dette blir mye latter og kos.

Tilbudet til dere er show på Latter med Julelatter klokken 18.00 (oppmøte på Latter senest klokken 17.45 for å få billetten din) på Aker Brygge. I år består ensemblet av Henrik Overaa Bjørnson, Sandra Spjelkavik, Eirik Krokås og Egil Skurdal. Denne forestillingen skal være variert og morsom som er fullstappet med standup, karakterer og humormusikalsk underholdning.

Etter forestillingen har vi bestilt bord på Bølgen og Moi som ligger på Tjuvholmen. Bordet er bestilt til 19.30. Der får vi en treretter og kan man velge mellom forskjellig julemat. Se meny nederst!

Her har vi 18 plasser så meld dere på. Er første mann til mølla som gjelder. Egenandel er satt til 50kr som vippses til 17389: merk betaling med julebord Ung Kreft.

Påmeldingsfrist 24.november klokken 12.00.

Meld deg på ved å sende mail til oa@ungkreft.no med fullt navn, telefonnummer, aktivteten du skal på som er julebord og hvilken hovedrett du vil ha. Skriv også om du har noen allergier som må tas hensyn til.

Håper vi får mange som har lyst til å bli med på dette. Dette er også siste fysiske aktiviteten vi har i år.

Hilsen Emely og Liv-Janne (som er ansvarlige for aktiviteten)

Vi gleder oss masse!🤶🎅🎄

Og til slutt viktig at vi følger nasjonale og lokale smittevernsregler. Husk at dersom du er syk så må du holde deg hjemme. 😉