Landskonferanse 2021

12. nov. 2021 - 14. nov. 2021
kl. 18:00 - 14:00

Invitasjon til landskonferanse for tillitsvalgte og frivillige i Ung Kreft 12-14 november 2021.

Ung Kreft har gleden av å invitere alle frivillige og tillitsvalgte til Landskonferanse 12 – 14. november 2021 på Scandic Oslo Airport. Koronapandemien har satt en bremser for alle møteplassene i Ung Kreft. Nå kan vi endelig møtes igjen for en inspirerende helg med faglig påfyll og lærerike workshops.

Landskonferansen har et felles program for alle deltagerne, og du kan også delta på parallellsesjoner. Da kan du velge å bli med på det som er mest relevant for deg.

Programmet starter fredag 12. november kl.18:00 og avsluttes søndag 14. november ca kl. 13:00. Vi håper så mange som mulig kan sette av tid til å delta. Oppmøte og registrering er satt opp fra klokken 17:00 på fredag.

Det arrangeres ikke Landsmøte i år, men i vedtektene står det at Ung Kreft under denne helgen skal velge inn nye medlemmer til Hovedstyret. Vi ber derfor om at alle fylkesgrupper sender inntil tre delegater til samling denne helgen, slik at dere kan stemme ved valget av nye hovedstyremedlemmer.

Pris: Gratis

Våre frivillige og tillitsvalgte er vår grunnpilarer i organisasjonen. Ung Kreft dekker reise og opphold. Men vi har noe begrensede plasser, så her er det bare å skynde seg å melde seg på.

Hvor mange kan fylkesgruppene sende?

Fylkesgruppene kan sende så mange de vil. Ung Kreft sentralt dekker utgiftene til 3 delegater. Andre dere sender betaler fylkesgruppen for selv (kr. 3000).

Frivillige i Sjukt Sprek, Ung Pårørende og Ung Kontakt er velkommen til landskonferansen. Ung Kreft sentralt dekker kostnadene til dette.

Påmelding

Påmeldingsfrist 1.oktober 2021.

Ved spørsmål, ta kontakt med sekretariatet på e-post: annika@ungkreft.no

Hvordan bestille reise?

Du kan vente med å bestille reise til du har fått bekreftelse på påmeldingen din. Ved påmelding får du informasjon vedrørende bestilling av reise.

Velkommen skal dere være!

Hilsen fra styreleder, Asgeir og daglig leder, Annika.