Oslo og Akershus inviterer til årsmøte!

27. jan. 2020
kl. 18:00 - 20:30
Øvre Vollgate 11
Bilde av deltakerne på årsmøte 2019 som spise pizza
Pizza under årsmøte 2019

Hei alle medlemmer!

Riktig godt nytt år til dere alle.

Årsmøtet til Ung Kreft Oslo og Akershus vil bli avholdt i lokalene til Ung Kreft (Øvre Vollgate 11) mandag 27. januar kl. 18:00. Vi start med litt pizza og brus før vi går igjennom årsrapporten og regnskapet for året som har gått. Se vedlegg for saksliste.


Vi vil også oppfordre deg til å stille til valg i fylkesgruppen. Ung Kreft drives på frivillig basis, og uten nye styremedlemmer kan det bli kritisk for fylkesgruppen. Som tillitsvalgt i Ung Kreft Oslo og Akershus vil du ha mulighet til å påvirke det tilbudet vi har, lære om organisasjonen og ikke minst muligheten til å gjøre noe for deg selv og andre. Mange er redde for å ta på seg verv fordi de har nok med seg selv og tror at de ikke har noe å bidra med. Men ofte er det ikke slik. Det er opp til deg hvor aktiv du kan og vil være - og du vil få den lille opplæringen du trenger. Vanligvis har vi 4-6 styremøter i løpet av året som du oppfordres til å delta på, og utover dette er det du som bestemmer hva du vil påta deg av oppgaver. Og kan du bidra med litt, er det mer enn godt nok. Du kan også velges inn for et år om gangen, og skulle det bli tilfellet, kan du også trekke deg underveis. Har du som de fleste av oss et hull i cv'n, får du nå også en gyllen mulighet til å fylle dette med et frivillig verv. Lurer du på om dette kan være noe for deg? Ja, møte opp på årsmøtet da vel eller skriv at du stiller til verv når du melder deg på.

Har du spørsmål tilknyttet årsmøtet eller det å sitte i styret er det bare å ta kontakt med Joakim Jæger Nordby på facebook, tlf: 41674207 eller oa@ungkreft.no.

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet i linken her.

Vi håper på å se deg der hilsen styret i Ung Kreft Oslo og Akershus.