Tandemtur med Jæren Luftsportsklubb

17. juni 2023 - 17. juni 2023

Kjære medlemmer,

I samarbeid med Jæren Luftsportsklubb har vi gleden av å invitere dere til en luftig tandemtur med paraglider, lørdag 17. juni.
Jæren Luftsportsklubb har erfarne tandempiloter som kan gi deg en vakker, uforglemmelig og spennede flyopplevelse.

En tur kan ta fra 10 til 30 minutter, avhengig av været, antall deltakere og dine ønsker.

Turen begynner med at vi alle samles, og tandempilotene forklarer dere nøye hva som skal skje, hvordan dere tar av og skal lande, samt litt generelt om hva du kan forvente. Deretter vil du få på deg et spesielt passasjerseletøy og hjelm. Etter at tandempiloten nøye har sjekket alt utstyret spenner piloten deg trygt til seg selv. Så løper dere ut og flyr!

Du kan også ta med deg kamera ut på turen. Varme klær og gode sko er viktig da det ofte er kaldere i luften og i høyden, enn det er på bakken.
Sikkerhet er førsteprioritet, og det flys derfor ikke hvis det ikke er forsvarlige værforhold. Avtalen om å fly kan derfor bli forandret på kort varsel.

For mer informasjon, sjekk ut Jæren Luftsportsklubb sine egne nettsider.
https://www.jaerenluftsport.no/posts/fly-tandemPåmeldingsfrist: Lørdag 3. juni.

Egenandel medlemmer: 200 kr
Egenandel ikke-medlemmer: 2000 kr.

Arrangementet har begrensning med tanke på antall deltakere. Medlemmer blir derfor prioritert om mange melder seg på.

Meld deg på ved å sende en mail til rogaland@ungkreft.no med navn og telefonnummer. Betal via vipps 105696 eller til kontonummer 5413 06 28764. Betalingen må merkes med ‘egenandel tandemtur’ uavhengig av om du betaler med Vipps eller via kontonummer.

Billettene er dine når egenandel er betalt og bekreftelsesmail er mottatt.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Vær oppmerksom på at arrangementet er væravhengig, og at tid og sted bestemmes når det nærmer seg. Dette kan også derfor endres på kort varsel! Arrangementet vil være adrenalinfylt, og vil krever noe fysisk form. Om du er usikker på om du har helse til å delta vil vi anbefale at du tar en prat med din lege før du melder deg på.

Beste hilsen
Styret i Ung Kreft Rogaland