Hordaland, Sogn og Fjordane

Om fylkesgruppen

Ung Kreft Hordaland, Sogn og Fjordane dekker de to store vestlandsfylkene. Vi arbeider for at ungdom rammet av kreft skal få et godt sosialt tilbud gjennom aktiviteter vi arrangerer.

De fleste av medlemmene våre er i og rundt Bergen, men vi prøver så godt vi kan å gi et likeverdig tilbud til alle medlemmer i begge fylkene.

Ta kontakt dersom du har ønsker om arrangementer vi kan få til der du bor 🙂

Arrangementer vi har hatt tidligere er: bowling og pizza, sommeravslutning i Kollevågen på Askøy, utenlandstur både med båt til England og Danmark, helgeturer til blant annet Dublin, Praha, Riga, København, Aberdeen, sminkekurs, julebord, klatring, matkurs, sosial kveld med brettspill og flere artige ting.

Støtt oss

Ung Kreft Hordaland, Sogn og Fjordane arbeider for at våre medlemmer skal ha et godt og variert aktivitetstilbud. Har du lyst til å støtte oss i vårt arbeid, så setter vi stor pris på det.

Kontonummeret vårt er: 1503 60 17020. Merk innbetalingen med «gave». Alle bidrag går uavkortet til medlemsaktivitetene våre.

Vi har også Vipps. Søk opp «Hordaland Ung Kreft» eller Vipps-nummer 17390.

En tredje måte du kan støtte oss på er via grasrotandelen hos Norsk Tipping. Du kan støtte oss via alle Norsk Tipping sine kanaler, eller ved å sende en sms med teksten "Grasrotandelen 916354908" til 2020.

Tusen takk for at du ønsker å støtte unge kreftrammede og unge pårørende i fylkene våre!

Styret 2019

Styreleder: Anette Bratten Michelsen

Nestleder: Christian Jensen

Styremedlem: Anne Catrin Adam

Styremedlem: Anders Fotland

Kontakt oss

E-post: hsf@ungkreft.no

Facebook-gruppe

Vi har en egen Facebook-gruppe hvor du kan få mer informasjon om alt som skjer.

Bli med i Facebook-gruppen

Arrangementer

Fant ingen resultater

Flere lokale tilbud