Hvem fortjener Ung Kreft sin hederspris?

Ung Kreft sin hederspris er en anerkjennelse av ekstraordinære innsatser for unge som er berørt av kreft. Årets pris kan tildeles enkeltpersoner eller fagpersoner som har gjort en betydningsfull forskjell i livene til unge kreftrammede og deres pårørende.

Eksempler på dette kan være personer som har delt sin egen kreftopplevelse og dermed bidratt til å bryte ned tabuer og gi håp til andre. Det kan være frivillige som har brukt tid og krefter på frivillig arbeid for organisasjonen, eller det kan være fagpersoner som gir nødvendig oppfølging og støtte til unge kreftrammede og deres pårørende. Vi er også opptatt av innovatører og idegivere, altså personer som har kommet med nye ideer eller løsninger som har hjulpet unge berørt av kreft.

Årets vinner kan være noen som har gjort noe vi ikke engang har tenkt på, men som har hatt stor betydning for denne gruppen. Fjorårets vinner, sexolog Gunhild Næss, ble anerkjent for sitt arbeid med å bryte ned tabuer rundt kreft og seksualitet.


Hvem nominerer du?

Send en mail til post@ungkreft.no og fortell hvem du nominerer til Ung Kreft sin hederspris 2024. Husk å skrive en begrunnelse for nominasjonen. Fristen er 3. april.