Ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver

Er du en god historieforteller? Kan du formidle komplisert informasjon på en enkel måte som treffer? Liker du å jobbe både strategisk og operativt? Ung Kreft søker en kommunikasjonsrådgiver som kan balansere mange spennende oppgaver på en gang.

Ung Kreft jobber for at unge kreftrammede og pårørende skal ha det bra, ved å kjempe for deres rettigheter, spre kunnskap og arrangerere hyggelige aktiviteter. Som kommunikasjonsrådgiver i Ung Kreft får du ansvar for at unge berørt av kreft oppdager fellesskapet vårt, at helsepersonell kjenner til utfordringene denne gruppen sliter med, at politikerne påvirkes til å ta beslutninger som gagner våre medlemmer og mye mer.

Denne stillingen inneholder mye frihet, men også mye ansvar. Du må håndtere et vidt spekter av daglige kommunikasjonsoppgaver, samtidig som du videreutvikler Ung Kreft sitt kommunikasjonsarbeid. Gode skriveferdigheter er avgjørende for å kunne lykkes og trives i stillingen.

I Ung Kreft har vi to kommunikasjonsstillinger som samarbeider tett. I tillegg har vi tre andre ansatte i sekretariatet. Du blir dermed en del av et engasjert team, men du må selv ta ansvar for hva som trenger å gjøres innenfor ditt arbeidsområde. Vi legger stor vekt på at du er selvgående og kan bære utviklingen av Ung Kreft sitt kommunikasjonsarbeid. Det er en fordel om du har noen års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, men det er ikke et krav.

Les mer om stillingen og send din søknad på finn.no