Ledig vikariat som aktivitets- og frivillighetskoordinator

Type stilling: Ettårig engasjement (vikar), med mulighet for forlengelse.

Ønsket oppstart: 1. februar 2022.

Søknadsfrist: 18. oktober 2021

Vil du være med å jobbe for at unge berørt av kreft skal få en bedre hverdag? Ung Kreft jobber for unge berørt av kreft, gjennom oppturer og nedturer. Noen av målene våre er at unge ikke skal føle seg alene, at de har et sted hvor de kan møte andre i samme situasjon, og at de finner noen de kan snakke med og dele erfaringer med.

Ung Kreft søker nå etter en aktivitets- og frivillighetskoordinator til et fulltidsengasjement for ett år! Koordinatoren skal jobbe med flere av Ung Kreft sine tilbud, med alt fra rekruttering, opplæring, oppfølging og annonsering.

I tillegg til å ha hovedansvar for flere av våre faste tilbud som Sjukt Sprek, Ung Pårørende og Fuck Cancer-workshops, følger det også med ansvar i mange spennende og varierte prosjekter og arbeidsoppgaver knyttet formålsarbeidet til Ung Kreft.

Koordinering

I jobben ser vi etter deg som er god på koordinering. Du skal sørge for at tilbudene drives etter planen og vedtatt budsjett. Du skal være med på å videreutvikle og følge gode rutiner for tilbudene og aktivitetene til Ung Kreft. En viktig del av jobben er å rekruttere, lære opp, støtte og motivere de frivillige. I Ung Kreft tilbyr vi varierte og kreative arbeidsoppgaver og lærer derfor mye i denne stillingen.

Andre spennende oppgaver går ut på å bidra med søknader til prosjektmidler, bygge nettverk og opprettholde gode relasjoner til samarbeidspartnere.

Kommunikasjon

Kommunikasjonsarbeid står sentralt i alt arbeidet vi gjør. Det er nyttig dersom du har erfaring og er kjent med ulike metoder for å nå ut når vi trenger frivillige, skal synliggjøre tilbud eller skal annonsere/invitere til nye arrangement. I stillingen skal du også bistå i å skrive/finne saker til medlemsbladet. Vi ser etter deg som samarbeider godt i team, klarer å motivere og som kan være selvdreven i jobben. Det er en fordel hvis du kan vise til gode resultater fra tidligere prosjekter og/eller frivillighet. Det legges vekt på at du har en god organisasjonsforståelse, og gjerne erfaring fra andre pasient- eller organisasjoner som driver likepersonstjeneste. Er du allsidig og løsningsorientert, og liker å ha mange varierte oppgaver, er dette en jobb som passer for deg.

Ønskede kvalifikasjoner:

· Stillingen krever relevant høyere utdanning, på bachelor eller masternivå.

· Erfaring og kompetanse om organisasjonsarbeid og frivillige organisasjoner, enten som frivillig eller ansatt.

· Gode skrivekunnskaper.

· Gode IT-ferdigheter. Kjennskap i bruk av Office 365, Indesign, Photoshop, Craft CMS, er en fordel.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

En spennende arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver. Et hyggelig kontorfellesskap i Oslo sentrum sammen med andre pasientforeninger. Fleksibel arbeidstid. Trening i arbeidstiden. En selvstendig stilling med mulighet for å påvirke innhold. Vi tilbyr arbeid for en viktig sak.

Lønnsplassering etter erfaring og kompetanse mellom kr. 431 900- kr. 499 500. Høyere lønn kan vurderes for svært kvalifiserte søkere.

Arbeidsplassen Ung Kreft skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Søknaden sendes inn på Finn.no, legg ved både CV og SØKNAD i pdf-fil.

Finn-kode: 234165696