Ung Kreft søker frivillige til fortellerkorps

Vil du være med å bryte ned tabuer rundt det å være ung kreftrammet? Har du lyst til å dele din historie og hjelpe andre unge kreftrammede og pårørende? Da bør du melde deg til Ung Kreft sitt fortellerkorps.

Ung Kreft er i gang med et nytt prosjekt hvor målet er å drive opplysningsarbeid om hva det vil si å være ung og berørt av kreft. Vi ser derfor etter unge i alderen 15-35 år, som tør å ta ordet, fortelle sin historie og snakke åpent om ting som kan være vanskelig. Vi ser etter deg som ønsker å bli flink til å formidle din egen historie på en god måte, og som kan gi andre bedre innsikt i hva det vil si å være ung og berørt av kreft.

Alt du trenger i din verktøykasse for å bli en god forteller vil du lære på en kurshelg i presentasjonsteknikk i Oslo 27-29. oktober.

Hva får du ut av å være med?

Du vil hjelpe flere med å forstå hvordan det er å være ung og berørt av kreft, og du vil være med å bryte ned tabuer. Ikke minst lærer du å bli en dyktig forteller og foredragsholder. Du blir med i et fellesskap av flere historiefortellere og får være med på vår utdanningshelg der du lærer å formidle din egen historie, med en retorisk verktøykasse i bakhånd.

Hvordan søker jeg?

Send en søknad gjennom skjemaet nederst på siden, og skriv gjerne litt om hvorfor du gjerne vil være en del av fortellerkorpset. Opplæringshelgen skal gjennomføres 27.-29. oktober høsten 2023, og det er derfor søknadsfrist for å bli med 17. september.

Hvis du ble nysgjerrig og vil høre mer, kan du ta kontakt med prosjektleder, Annika Fallsen Huhtala, for en uforpliktende prat: annika@ungkreft.no, mobil: 97078430.