Vinteraktivitetsuka 2021

Er du glad i snø og vinter, og ønsker å treffe andre unge i samme situasjon? Bli med på Vinteraktivitetsuka på Montebellosenteret.

Hva inneholder kurset?

Målet med kurset er å bidra til gode naturopplevelser, økt livskvalitet og mestring. Aktivitetene skal inspirere og motivere til økt fysisk aktivitet på vinterstid, og på den måten oppnå positiv effekt på fysisk og psykisk helse. Kurset fokuserer også på trygghet og kunnskap om å være ute i vinterfjellet.

Montebellosenteret ligger midt i et vinterparadis med stabile vinter- og snøforhold. Her er det unike muligheter for forskjellige utendørsaktiviteter. «Rett utenfor døra» er det mulig å drive med alt fra langrenn, trugeturer, alpint, snowboard, hundekjøring, skøyter, skiskyting, aking og lek m.m.

Kursprogrammet vil være variert og innholdsrikt med fokus på friluftsliv, vintersportsaktiviteter, matlaging, sosialt felleskap og mye moro.

Når er det?

Kurset varer fra 12.-19. mars. Hovedinntaket er fem uker før kursstart.

Hvem kan delta?

Ung Kreft samarbeider med Montebellosenteret om dette kurset, og derfor er 15 plasser reservert unge kreftrammede mellom 15 og 35 år. Det er også mulig å ha med seg en pårørende.

Hva med koronaviruset?

Montebellosenteret følger til enhver tid gjeldende smittevernråd og retningslinjer fra myndighetene, slik at du skal få et godt og trygt opphold. Derfor vil både inntakskriterier og kursgjennomføring være litt annerledes enn vanlig.

Hvordan melder jeg meg på?

Les mer om kurset og påmelding på Montebellosenteret sine nettsider.