Om Ung Kreft

Støtt oss

Ung Kreft er en aktiv organisasjon som trenger støtte for å kunne hjelpe unge kreftrammede og pårørende i en vanskelig livssituasjon. Slik kan du bidra:

 

Bli medlem

Den aller viktigste måten du kan bidra på, er å melde deg inn i Ung Kreft. Da får vi en sterkere stemme i politiske saker, og vi får mer økonomisk støtte fra diverse støtteordninger, noe som gjør at vi kan gi unge kreftrammede og pårørende et enda bedre tilbud.

Velg mellom å bli et aktivt medlem eller støttemedlem.

 

Generelle pengegaver

Vipps: Gå inn på «Kjøp og betal» i Vipps, søk opp Ung Kreft eller Vipps-nummer 10198, og send valgfritt beløp i gave.

Nettbank: Send en innbetaling til kontonummer 1644 30 80116, og merk den med «gave», navn og adresse – med mindre du ønsker å være anonym.

Skattefradrag ved pengegaver: Dersom du gir pengegaver på 500 kroner eller mer, gir det deg rett til skattefradrag. Du kan få skattefradrag for inntil 30.000 kroner. Dette gjelder både privatpersoner og bedrifter. Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må du sende en mail til post@ungkreft.no med navn og fødselsnummer (11 sifre). Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).

 

Jubileumsgaver

Noen er så heldige at de føler de «har alt» og ønsker seg ved store anledninger bidrag til et godt formål. Unge berørt av kreft er et godt formål, og gaver til Ung Kreft innbetales på konto 1644 30 80116. Merk innbetalingen med anledning, navn og adresse, slik at vi kan sende en takk tilbake.

 

Minnegaver

Det kan oppleves som meningsløst å miste noen man er glad i, men det kan være meningsfullt å hjelpe andre. Noen ønsker å gi minnegave til Ung Kreft i stedet for blomster. Slike gaver kan overføres til kontonummer 1644 30 80116. Send en e-post til post@ungkreft.no med navn på avdøde, samt pårørendes navn og adresse, slik at vi får anledning til å takke.

 

Produkter til støtte for Ung Kreft

Fuck Cancer-armbånd
Kreft skaper følelser det er vanskelig å sette ord på – for mange er fuck cancer det nærmeste man kommer. Inntektene fra armbåndene går uavkortet til kreftforskning og til arbeid for unge kreftrammede. Kjøp armbåndene i Kreftforeningens nettbutikk.

 

 

Fargeleggingsbok
Ung Kreft har laget en fargeleggingsbok som selges til inntekt for unge kreftrammede og unge pårørende. Alle tegningene er laget av Sunniva Myster (f. 1994) som selv har vært rammet av kreft.

 

 

Burn Cancer-duftlys
Fiskerud Brands er forhandlere av Burn Cancer-duftlys i Norge. 10 % av overskuddet går til Ung Kreft. Duftlysene kan bestilles til butikk ved å kontakte linn@fiskerudbrands.no. Trenger idrettslaget, russebussen eller lokalforeningen din penger? Da har du har mulighet til å selge Burn Cancer-lysene til inntekt for din hjertesak. 10 % av innkjøpsprisen går uavkortet til Ung Kreft, mens overskuddet av salget går til idrettslaget eller foreningen. Bestill et større opplag fra Fiskerud Brands ved å kontakte linn@fiskerudbrands.no eller ringe 913 00 018.