Arkiv

13. januar hadde Sjukt Sprek Trondheim treårsjubileum!

Les mer!

6. februar 2014 var en spent prosjektgruppe og trener klare for Sjukt Sprek Bergens første trening. Oppmøtet var over all forventning, og siden den dagen har unge kreftoverlevere i bergensområdet møtt opp hver eneste treningsuke. Det viser at dette tilbudet ikke bare har vært vellykket, men også etterlengtet.

Les mer!

Ingrid (32) fikk brystkreft i januar 2016. Hun måtte fjerne det ene brystet og gå på cellegift hele sommeren. Hun ble med i Sjukt Sprek Oslo i november 2016, og har vært aktiv i gruppen etter det. Til daglig jobber hun som sykepleier på et sykehus som driver med kreftbehandling. Vi har tatt en prat med Ingrid om hvordan hun bruker trening og fallskjermhopping (!) til å komme i bedre form etter alt hun har vært igjennom.

Les mer!

I juni 2018 arrangerte Ung Kreft for første gang Felles Start. Det er en aktivitetscamp for unge kreftrammede mellom 15 og 35 år, finansiert av ExtraStiftelsen. Målet med campen var å motivere deltakerne til å komme i gang med trening etter kreftbehandling. Det ble fire flotte dager hvor alle fikk testet grensene sine, ble godt kjent med hverandre og latteren satt løs.

Les mer!

I 2017 startet Sjukt Sprek Tønsberg opp. Trener Karen Marie Albrektsen (Mia) trives med å kunne gi unge kreftoverlevere en bedre og sprekere hverdag.  

Les mer!

En aktivitetscamp for unge kreftrammede mellom 15 og 35 år!

Les mer!