Digitale samlinger

Er du pårørende eller etterlatt og trenger noen å prate med? Bli med på digitale samlinger hvor du kan snakke med fagpersoner og treffe andre i samme situasjon.

Søndag 1. november arrangerer vi en digital samling for etterlatte. Påmeldingsfristen har egentlig gått ut, men dersom du ønsker å delta på samlingen kan du sende en mail til martine@ungkreft.no. Du må være medlem av Ung Kreft og mellom 15 og 35 år for å kunne delta. Hvis du ikke allerede er medlem av Ung Kreft, kan du bli det her.

På grunn av for få påmeldte blir dessverre samlingen for pårørende 30. oktober avlyst. Vi oppfordrer i stedet pårørende til å delta på foredraget "Hvordan stå i krise over tid" av psykologspesialist Marianne Straume mandag 23. november kl. 18.30.

I tillegg inviterer vi deg til å bli med i digitale samtalegrupper som går over noen uker. Vi har en samtalegruppe for pårørende og en for etterlatte. Samtalene ledes av en fagperson og en likeperson. Mer informasjon om dette kommer snart.

Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam.

Program

Ta gjerne kontakt med prosjektleder Martine Kvarstein hvis du lurer på noe.

Facebook-gruppe

Ung Kreft har en lukket Facebook-gruppe for unge pårørende og etterlatte mellom 15 og 35 år. Her kan du dele erfaringer, be om råd og treffe andre som er i samme situasjon som deg.

Bli med i Facebook-gruppen