Kreftsakens vinteruke med Ung Kreft og Montebellosenteret

Når

Søndag 6. mars - søndag 13. mars 2022

Hvor

Montebellosenteret på Mesnali

Hva

Kreftsakens vinteruke er et kurs hvor vi har fokus på aktivitetsglede, mestring og sosialt fellesskap sammen med andre i tilnærmet lik situasjon. Vi har et variert program, som består av blant annet hundespannkjøring, skilek, kanefart, aking, og gode stunder rundt bålet.

Målet med kurset er å inspirere og motivere til fysisk aktivitet på vinterstid, og oppnå positive effekter for både psykisk og fysisk helse. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, og alle aktivitetene er lavterskel og tilpassede.

I tillegg arrangerer Montebellosenteret i samarbeid med Kreftforeningen Kreftsakens vinterleker 11. - 13. mars. Alle som deltar på vinteruka får også delta på vinterlekene. Les mer om Kreftsakens vinterleker her: https://kreftforeningen.no/til...

For hvem

Alle voksne som har eller har hatt kreft kan søke om opphold, alene eller sammen med en pårørende.

Kurset arrangeres i samarbeid med Ung Kreft, og en andel plasser vil være forbehold denne gruppen i alder 15 - 35 år. Du trenger ikke å være medlem i Ung Kreft. Du kan søke sammen med en nærstående eller venn. Trenger du fri fra skole eller jobb kan det være lurt å sjekke ut dine muligheter for velferdspermisjon fra skole/arbeidssted eller sykemelding via fastlege for dette.

Lurer du på noe?

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon. Send e-post til post@montebello-senteret.no eller ring på tlf. 62 35 11 00.