Oppmuntringspakke

Det er kjedelige koronatider, og derfor ønsker Ung Kreft å sende deg en oppmuntring! Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et kartleggingsskjema, slik at vi kan gi deg et best mulig tilbud fremover. Som takk for hjelpen sender vi deg en hyggelig overraskelse i posten helt gratis.

Vi kan ikke møte hverandre fysisk, klemme hverandre, gi en klapp på skulderen eller rekke ut en hjelpende hånd. Men vi bryr oss fremdeles like mye om deg og alle medlemmene våre, og ønsker å gi dere den støtten dere trenger – selv om det er korona.

Takket være Stiftelsen Dam har vi fått mulighet til å sende deg en liten oppmuntring nå som vi ikke kan møtes ansikt til ansikt. For å motta oppmuntringspakken, må du først fylle ut et kartleggingsskjema. Der spør vi blant annet om:

  • Hvilke tilbud du har benyttet deg av i koronaperioden
  • Hva slags tilbud du ønsker deg fremover
  • Om du vil bli kontaktet av sekretariatet for å få mer informasjon om tilbudene våre
  • Om du vil bli kontaktet av en likeperson

Skjemaet tar 2-3 minutter å fylle ut. Vi vil bruke informasjonen til å sørge for at du får den støtten og hjelpen du trenger fra Ung Kreft under koronapandemien. Som takk får du en hyggelig overraskelse i posten.

Obs! Oppmuntringspakken sendes kun til medlemmer i Ung Kreft. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du bli det her. Det koster 100 kr i året.

Støttet av Stiftelsen Dam