Psykt bra challenge

Syns du at 2021 starter ganske kjedelig? Med strenge restriksjoner og lite sosialt som skjer? Da har vi den perfekte utfordringen for deg – bli med på en psykt bra challenge!

Hva går det ut på?

Vi har fått støtte fra Stiftelsen Dam til å lage en challenge som utfordrer deg til å teste ting du kanskje aldri har gjort før, holde deg i fysisk aktivitet og komme i kontakt med andre unge kreftrammede og pårørende. Alt kan gjennomføres smittefritt hjemme der du bor.

Challengen varer i seks uker og består av:

  • En stor hovedchallenge som går over alle ukene. Hint: Du vil få masse frisk luft.
  • Ukeschallenger. Prøv forskjellige utfordringer som er designet for å gjøre deg glad.
  • Ukas fysiske aktivitet. Alt kan tilpasses ditt fysiske nivå.
  • Ukas spørsmål. Vi diskuterer temaer som er relevante for unge kreftrammede og pårørende.
  • Digitale samlinger. Vi samles tre ganger på Zoom for å hygge oss og bli bedre kjent.

Challengen er laget for å fremme god fysisk og psykisk helse – på en morsom måte. Du velger selv hva du orker og har lyst til å være med på. Noen hiver seg med på alt, mens andre velger seg utfordringer de syns ser ekstra gøy ut. Underveis vil det dukke opp overraskelser og fine premier.

Når er det?

Challengen varer fra 1. februar til 15. mars.

Hvem kan være med?

Challengen er for medlemmer i Ung Kreft, det vil si både kreftrammede og pårørende som har betalt medlemskontingenten for 2021. Hvis ikke du allerede er medlem, kan du bli det her.

God nyhet: I år settes medlemskontingenten ned fra 250 til 100 kr!

Hvordan melder jeg meg på?

Hele challengen foregår i en lukket Facebook-gruppe. Meld deg inn i gruppen, så slipper vi deg inn så snart du har betalt medlemskontingenten.