Sommersamling for pårørende og etterlatte

Er du ung pårørende eller etterlatt som gjerne vil bearbeide sorg og snakke med andre i samme situasjon? Vi vet at kreft rammer flere enn den som er syk, og du er ikke alene.

Det er med glede at Ung Kreft inviterer til sommersamling for unge pårørende og etterlatte fra 30. - 1. september, ved Sørmarka Konferansehotell. Sørmarka Konferansehotell ligger vakkert til i landlige omgivelser, kun 20 minutter syd for Oslo sentrum. Sommersamlingen vil bestå av faglig innhold kombinert med sosiale aktiviteter. Likepersoner i Ung Kreft vil bidra hele helgen, og Oddbjørn Sandvik vil stå for det faglige. Han er en erfaren psykolog som har arbeidet mye med ungdom som står i vanskelige livssituasjoner, tap og sorg.

Det blir en tur i skogen, samtalegrupper, sosiale aktiviteter, god mat og fine folk. Vi håper alle som ønsker å komme i kontakt med andre pårørende og etterlatte vil være med oss denne helgen.

Hvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt med Kristin Raugland, som er kontaktperson for denne helgen. Du kan kontakte Kristin på mail, kristin@ungkreft.no eller på telefon, 984 26 130.

Påmeldingsfrist: 1. juli

(Innen 4. juli vil du få svar på om du har fått plass på samlingen). Etter påmeldingsfristen vil vi sende ut mer informasjon om program, betaling, pakkeliste og annet.

Pris egenandel (inkl. reise, kost og losji):

Enkeltrom; 1100 kr og dobbeltrom (dele rom med annen deltager); 600 kr. I påmeldingsskjemaet under kan du krysse av på om du ønsker enerom eller dobbeltrom.

Hvem kan delta?

Du som er medlem i Ung Kreft, er mellom 15 og 35 år og som er pårørende eller etterlatt til noen med kreft.

Hvis du ikke er medlem i Ung Kreft, men ønsker å delta på sommersamlingen, kan du melde deg inn her.

Hvis det melder seg på flere enn vi har plass til, vil vi måtte prioritere de med størst behov og som ikke har deltatt på sommersamling tidligere.

Spesielle hensyn kan tas.