Sommersamling for pårørende og etterlatte

Unge mennesker sitter rundt et bål på kvelden

Kreft rammer ikke bare den som er syk, men også de rundt. Frykt og bekymringer, store omsorgsoppgaver eller sorg kan gjøre det vanskelig å fungere i hverdagen. Derfor inviterer vi deg til en sommersamling for unge pårørende og etterlatte. Her får du verktøy som kan hjelpe deg videre – og venner for livet.

Sommersamling helgen 12.-14. august

Er du ung pårørende eller etterlatt som gjerne vil bearbeide sorg og snakke med andre i samme situasjon? Vi vet at kreft rammer flere enn den som er syk, og du er ikke alene.

Vi arrangerer sommersamling for pårørende og etterlatte fra 12.- 14. august 2022, ved Soria Moria Konferansehotell. Soria Moria konferansehotell ligger vakkert til ved Holmenkollen. Nære til byens liv og nære til skogens ro. Sommersamlingen vil bestå av faglig innhold kombinert med sosiale aktiviteter. Likepersoner i Ung Kreft vil bidra hele helgen og Oddbjørn Sandvik vil stå for det faglige. Oddbjørn vil være med oss hele helgen. Han er en erfaren psykolog som har arbeidet mye med ungdom som står i vanskelige livssituasjoner, tap og sorg.

Det blir en tur i skogen, samtalegrupper, yoga/avslappningsteknikker, god mat og fine folk.

Vi håper alle som ønsker å komme i kontakt med andre pårørende og etterlatte vil være med oss denne helgen.

Hvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt med Mia Therese Ruud, som er kontaktperson for denne helgen.

Du kan kontakte Mia på mail, miatherese@ungkreft.no eller på telefon 90361251.

Påmeldingsfrist: 31.juli

Pris egenandel: 250kr (inkluderer reise, kost og losji)

Du finner påmeldingskjema ved å trykke her

Hvem kan delta?

Du som er medlem i Ung Kreft, er mellom 15 og 35 år, og som er pårørende eller etterlatt til noen med kreft.

For å kunne gjøre opplegget mest mulig relevant prioriteres de som er i en pårørendesituasjon akkurat nå, og ikke for mange år siden. Hvis du er etterlatt, vil de som har mistet noen i løpet av de siste fem årene prioriteres.

Spesielle hensyn kan tas.

Andre tilbud og aktiviteter