Ung Kontakt

De fleste må holde seg hjemme nå, og for mange blir det kjedelig og ensomt. Dessuten får du ekstra god tid til å bekymre deg. Våre likepersoner vil gjerne ringe deg og ta en prat.

En likeperson er ikke en fagperson, men en person som også har hatt kreft eller vært pårørende. Det kan være godt å snakke med en likeperson som har vært igjennom noe lignende som deg, som du kan stille spørsmål til eller dele erfaringer med. Alle våre likepersoner er mellom 15 og 35 år.

Koronaviruset

Vi vet at mange er bekymret for koronaviruset. Våre likepersoner har ikke medisinsk kompetanse, så hvis du lurer på noe konkret om koronaviruset som er knyttet til din helse, må du spørre legen din, lese siste oppdateringer på helsenorge.no eller sjekke Kreftforeningens nettsider.

Hvordan fungerer dette?

Hvis du trenger noen å snakke med, send en mail til Heidi som jobber i Ung Kreft. Skriv hvor gammel du er, om du er kreftrammet eller pårørende, og om det er noe spesielt du har lyst til å snakke om, så finner hun en likeperson som matcher deg. Etter en stund vil du få en sms eller e-post fra likepersonen med spørsmål om når dere kan ta en prat, og så finner dere sammen et tidspunkt som passer.

Chat

Ønsker du heller å chatte med en av våre likepersoner, kan du det.

Les mer