Ny sesong av podcasten vår

Bekreftet – en prat om kreft og sånn er tilbake! I denne bonussesongen av podcasten vår gir vi deg gode råd om hvordan du kan ha det best mulig uansett om du er på sykehuset eller hjemme i isolasjon.

Programleder for podcasten er Awa Sarr (32) som selv har vært pårørende til moren som har hatt kreft. I podcasten informerer hun om korona og alt det fører med seg. I tillegg tar hun opp andre kreftrelaterte temaer, snakker med eksperter og videreformidler lytternes beste råd.

Har du en historie du vil dele med oss? Er det et tema du ønsker vi skal ta opp? Har du et spørsmål du gjerne skulle hatt svar på? Send en mail til awa@ungkreft.no

Hvorfor bonussesong?

Denne våren skulle vi egentlig ha laget en vanlig sesong av podcasten, men koronaviruset ville det annerledes. Opplegget vi hadde sett for oss lot seg ikke lenger gjennomføre, så da ble hele prosjektet satt på vent. Men så lyste Stiftelsen Dam ut ekstra midler til koronarettede tiltak. Vi sendte inn en søknad om podcast, som ble innvilget, og derfor lager vi nå denne bonussesongen. Tusen takk, Stiftelsen Dam.