Støtt oss

Ung Kreft er en aktiv organisasjon som trenger støtte for å kunne hjelpe unge kreftrammede og pårørende i en vanskelig livssituasjon. Slik kan du bidra.

Den aller viktigste måten du kan bidra på, er å melde deg inn i Ung Kreft. Da får vi en sterkere stemme i politiske saker, og vi får mer økonomisk støtte fra diverse støtteordninger, noe som gjør at vi kan gi unge kreftrammede og pårørende et enda bedre tilbud.

Gi en gave

Det finnes flere gode anledninger til å gi en gave til Ung Kreft. Ung Kreft setter pris på alle bidrag til arbeidet vårt for unge kreftrammede og pårørende.

Vipps

Gå inn på «Kjøp og betal» i Vipps, søk opp Ung Kreft eller Vipps-nummer 10198, og send valgfritt beløp i gave.

Nettbank

Send en innbetaling til kontonummer 1644 30 80116, og merk den med «gave», navn og adresse – med mindre du ønsker å være anonym.

Skattefradrag ved pengegaver

Dersom du gir pengegaver på 500 kroner eller mer i året, gir det deg rett til skattefradrag. Du kan få skattefradrag for inntil 30.000 kroner. Dette gjelder både privatpersoner og bedrifter. Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må du sende en mail til post@ungkreft.no med navn og fødselsnummer (11 sifre). Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).

Jubileumsgaver

Noen er så heldige at de føler de «har alt» og ønsker seg ved store anledninger bidrag til et godt formål. Unge berørt av kreft er et godt formål, og gaver til Ung Kreft kan betales på Vippsnr 10198 eller innbetales på konto 1644 30 80116. Merk innbetalingen med anledning, navn og adresse, slik at vi kan sende en takk tilbake.

Minnegaver

Det kan oppleves som meningsløst å miste noen man er glad i, men det kan være meningsfullt å hjelpe andre. Noen ønsker å gi minnegave til Ung Kreft i stedet for blomster. Slike gaver kan betales på Vippsnr 10198 eller overføres til kontonummer 1644 30 80116. Send en e-post til post@ungkreft.no med navn på avdøde, samt pårørendes navn og adresse, slik at vi får anledning til å takke.

Minnegaver eller jubileumsgaver

Minnegaver

Det kan oppleves som meningsløst å miste noen man er glad i, men det kan være meningsfullt å hjelpe andre. Noen ønsker å gi minnegave til Ung Kreft i stedet for blomster. Slike gaver kan betales på Vipps eller overføres til kontonummer 1644 30 80116. Send en e-post til post@ungkreft.no med navn på avdøde, samt pårørendes navn og adresse, slik at vi får anledning til å takke.

Jubileumsgaver

Noen er så heldige at de føler de «har alt» og ønsker seg ved store anledninger bidrag til et godt formål. Unge berørt av kreft er et godt formål, og gaver til Ung Kreft kan betales på Vipps eller innbetales på konto 1644 30 80116. Merk innbetalingen med anledning, navn og adresse, slik at vi kan sende en takk tilbake.

Bedrifter

Info kommer.

Innsamlingsaksjon

Gjør som mange andre, start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for Ung Kreft. Vi gir deg gjerne noen tips på veien

Hvorfor starte en innsamlingsaksjon?

Din motivasjon for å starte en innsamlingsaksjon kan variere. Ofte er det på grunn av en personlig erfaring eller relasjon, eller noe som har berørt deg på en eller annen måte.

Du og din historie er noe av det beste du kan bruke for å gjøre din innsamlingsaksjon til en suksess! Skriv rett fra hjertet om hva det var som fikk deg til å starte innsamlingsaksjonen. Andre vil gi til din innsamlingsaksjon dersom de også blir berørt av det samme som deg.

Hva skal pengene gå til?

Gaver til Ung Kreft kan øremerkes. Vi har tre valg: ,støtte og tilbud til kreftrammede, støtte og tilbud til pårørende eller generelle gaver som Ung Kreft kan bruke fritt der det er størst behov.

Hvem er målgruppen din?

Det kan være din familie, dine klassekamerater, dine kollegaer eller dine Facebook-venner. Hvem som er målgruppen vil kanskje gi deg svar på hvordan det er best å ha innsamlingen.

Facebook-innsamling

En innsamlingsaksjon på Facebook er en enkel måte å samle inn penger på gjennom venner og venners venner. Hele beløpet går uavkortet til Ung Kreft - uten gebyrer.

Start en Facebook-innsamling til Ung Kreft.

Spleis

Med Spleis kan du enkelt lage digitale innsamlingsaksjoner.

Slik virker spleis: Fortell hva du trenger penger til og hvorfor. Sett et mål for innsamlingen og sett i gang. Innsamlingen kan deles på ulike digitale plattformer. Når innsamlingen er avsluttet, blir pengene utbetalt til Ung Kreft.

Start en Spleis til Ung Kreft.

Arrangementer og aktiviteter

Skal dere ha et arrangement, kan dere be deltagerne vippse valgfritt beløp til Ung Kreft på nummer 10198. Merk innbetalingen med et navn eller arrangement (Basar "navn"), eller lignende som gjør at vi kan fortelle dere hvor mye som ble samlet inn.

Skoler og barnehager

Engasjer klassekamerater, skolen eller barnehagen til å gjøre noe for andre barn og ungdommer med kreft. Har dere lyst til å bidra? Vi hjelper til med råd, veiledning og markedsmateriell for at ditt innsamlingsprosjekt skal få en så god start som mulig.

Basar til inntekt for Ung Kreft

Hvorfor ikke lage en god gammeldags basar? Ungdommene eller barna kan lage ting, selge brukte ting eller finne på andre kreative salgsobjekter. Det viktigste er å lage et hyggelig arrangement samtidig som dere samler inn penger til Ung Kreft sitt arbeid.
Om dere bruker Vipps må gaven merkes med navnet på arrangementet.

Ungt entreprenørskap og elevbedrifter

Ung Kreft setter stor pris på at skoleelver ønsker å gi et bidrag til barn med kreft gjennom sine elevbedrifter og studentbedrifter.

Ta kontakt med oss så hjelper vi dere i gang:

post@ungkreft.no

I tillegg til gode råd kan vi gi dere et eget Vipps-nummer.

Produkter

Vi har flere produkter du kan kjøpe for å støtte vårt arbeid.