Støtt oss

Ung Kreft er en aktiv organisasjon som trenger støtte for å kunne hjelpe unge kreftrammede og pårørende i en vanskelig livssituasjon. Slik kan du bidra:

Bli medlem

Den aller viktigste måten du kan bidra på, er å melde deg inn i Ung Kreft. Ditt medlemskap gjør at vi står sterkere i politiske saker og får mer økonomisk støtte fra diverse støtteordninger. Da kan vi gi unge kreftrammede og pårørende et enda bedre tilbud, mens du kan nyte godt av medlemsfordelene.

Gi en gave

Det finnes flere gode anledninger til å gi en gave til Ung Kreft. Vi setter stor pris på alle bidrag.

Vipps

Gå inn på «Send» i Vipps, søk opp Ung Kreft eller Vipps-nummer 10198, og send valgfritt beløp i gave.

Nettbank

Send en innbetaling til kontonummer 1644 30 80116, og merk den med «gave», navn og adresse – med mindre du ønsker å være anonym.

Skattefradrag

Dersom du gir pengegaver på 500 kroner eller mer i året, har du rett på skattefradrag. Du kan få skattefradrag for inntil 30.000 kroner. Dette gjelder både privatpersoner og bedrifter. Dersom du ønsker skattefradrag for din gave, må du sende en mail til post@ungkreft.no med navn og fødselsnummer (11 sifre). Bedrifter må oppgi organisasjonsnummer (9 sifre).

Jubileumsgaver

Noen er så heldige at de føler de «har alt» og ønsker seg bidrag til et godt formål. Unge berørt av kreft er et godt formål, og gaver til Ung Kreft kan betales på vippsnummer 10198 eller innbetales på kontonummer 1644 30 80116. Merk innbetalingen med anledning, navn og adresse, slik at vi kan sende en takk.

Minnegaver

Det kan oppleves som meningsløst å miste noen man er glad i, men det kan være meningsfullt å hjelpe andre. Noen ønsker å gi en minnegave til Ung Kreft i stedet for blomster. Slike gaver kan betales på vippsnummer 10198 eller overføres til kontonummer 1644 30 80116. Send en e-post til post@ungkreft.no med navn på avdøde, samt pårørendes navn og adresse, slik at vi får anledning til å takke.

Innsamlingsaksjon

Gjør som mange andre og start din egen innsamlingsaksjon til inntekt for Ung Kreft. Del gjerne din personlige motivasjon for hvorfor du ønsker å starte innsamlingen, så er det større sjanse for at andre også bidrar.

Hva går pengene til?

Gaver til Ung Kreft kan øremerkes. Du har tre valg:

  1. Støtte og tilbud til unge kreftrammede.
  2. Støtte og tilbud til unge pårørende.
  3. Generelle gaver som Ung Kreft kan bruke fritt der det er størst behov.

Forslag til innsamlinger

Facebook-innsamling

En innsamlingsaksjon på Facebook er en enkel måte å samle inn penger på gjennom venner og venners venner. Hele beløpet går uavkortet til Ung Kreft - uten gebyrer.

Start en Facebook-innsamling til Ung Kreft.

Spleis

Med Spleis kan du enkelt lage digitale innsamlingsaksjoner.

Slik virker spleis: Fortell hva du trenger penger til og hvorfor. Sett et mål for innsamlingen og sett i gang. Innsamlingen kan deles på ulike digitale plattformer. Når innsamlingen er avsluttet, blir pengene utbetalt til Ung Kreft.

Start en Spleis til Ung Kreft.

Arrangementer og aktiviteter

Skal dere ha et arrangement, kan dere be deltagerne vippse valgfritt beløp til Ung Kreft på nummer 10198. Merk innbetalingen med et navn, arrangement eller lignende som gjør at vi kan fortelle dere hvor mye som ble samlet inn.

Bedrifter

Ønsker din bedrift å gjøre noe godt for andre? Det å hjelpe andre som trenger det skaper ofte engasjement og positivitet i bedriften. Ved å inngå et samarbeid med Ung Kreft kan vi tilby synlighet og anerkjennelse av bedriften i våre kanaler. Bedriften vil assosieres med en god sak som hjelper unge berørt av kreft i en krevende situasjon.

Starte en innsamling

Har bedriften et jubileum? Har dere et større arrangement og trenger noe som kan bidra til ekstra engasjement? Eller ønsker dere bare å gi et bedre tilbud til unge kreftrammede og pårørende? Da kan dere starte en egen innsamling ved å følge stegene i avsnittet over.

Julegave

I stedet for å gi en fysisk ting i julegave til de ansatte, kan dere gi tilsvarende beløp i julegave til Ung Kreft.

Skattefradrag

Dersom bedriften deres gir pengegaver på 500 kroner eller mer i året, har dere rett på skattefradrag. Dere kan få skattefradrag for inntil 30.000 kroner. Dersom dere ønsker skattefradrag gaven, må dere sende en mail til post@ungkreft.no med organisasjonsnummer (9 sifre).

Fuck cancer workshop

Så godt det lar seg gjøre tilbyr vi å arrangere Fuck cancer workshop på deres arbeidsplass. Kontakt oss for mer informasjon og avtale.

Ta kontakt

Ungt entreprenørskap og elevbedrifter

Ung Kreft setter stor pris på elev- og studentbedrifter ønsker å gjøre en innsats for unge berørt av kreft. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere i gang. I tillegg til gode råd kan vi gi dere et eget Vipps-nummer.

Kontakt oss

Skoler og barnehager

Engasjer klassekamerater, skolen eller barnehagen til å gjøre noe for andre barn og ungdommer med kreft. Har dere lyst til å bidra? Vi hjelper til med råd, veiledning og markedsmateriell for at ditt innsamlingsprosjekt skal bli så vellykket som mulig.

Kontakt oss

Produkter

Støtt Ung Kreft ved å kjøpe et eller flere av produktene under.