Bli medlem

Er du mellom 15-35 og har blitt rammet av kreft? Kjenner du noen som har kreft? Eller har du mistet noen til kreft? Da bør du bli medlem av Ung Kreft.

Medlemsfordeler

Tilgang til lukkede Facebook-grupper

Ung Kreft har tre lukkede Facebook-grupper for erfaringsutveksling hvor kun medlemmer har tilgang. Her kan du komme i kontakt med andre som er i samme situasjonen som deg, dele erfaringer og få gode råd.

Arrangementer til medlemspris

Ung Kreft er en aktiv organisasjon som arrangerer ulike tilbud og aktiviteter for våre medlemmer. Som medlem kan du være med på det som skjer enten gratis eller til en lav medlemspris.

Informasjonsbok

Ung Kreft har laget en bok om alt du trenger å vite når du nettopp har fått en kreftdiagnose i ung alder. Som medlem kan du bestille boken helt gratis.

Medlemsblad

Som medlem i Ung Kreft får du tilsendt vårt medlemsblad, Unge Krefter, i posten fire ganger i året. I bladet finner du artikler om aktuelle temaer for unge berørt av kreft, du kan lese personlige historier og se hva som rører seg i organisasjonen.

Bidra til en god sak

Ditt medlemskap gir Ung Kreft en sterkere politisk stemme når vi kjemper for unge kreftrammede og pårørendes rettigheter. Og ved hjelp av støtten din kan vi gi unge kreftrammede og pårørende et enda bedre tilbud.

Priser og kategorier

Et medlemskap i Ung Kreft koster 100 kr i året dersom du er kreftrammet eller er pårørende. For støttemedlemmer er årskontigenten på 350 kr.

Kategori 1: Personer mellom 15 og 35 år som har / har hatt kreft.

Kategori 2: Personer mellom 15 og 35 år som er pårørende eller etterlatte.

Kategori 3: Personer over 35 år som har / har hatt kreft, er pårørende eller etterlatte.

Kategori 4: Støttemedlemskap for helsepersonell og andre interesserte.Ditt bidrag gjør at unge berørt av kreft får det bedre.

– Styreleder Asgeir Fagerli Langberg