Bli medlem

Er du mellom 15-35 og har blitt rammet av kreft? Kjenner du noen som har kreft? Eller har du mistet noen til kreft? Da bør du bli medlem av Ung Kreft.

Priser og medlemskap

Det koster 250 kr i året dersom du er kreftrammet eller er pårørende. For støttemedlemmer er årskontigenten på 350 kr.

Kategori 1 - Hovedmedlem. Velges av de som er mellom 15 og 35 år som har eller har hatt kreft.

Kategori 2 - Pårørende. Velges av de som er pårørende eller etterlatt til noen med kreft. De som har hatt/har kreft og er over 35 år velger også denne kategorien.

Kategori 3 - Støttemedlem. Velges av de som ønsker å støtte Ung Kreft og vårt arbeid.

Fordeler

Tilgang til lukkede Facebook-grupper

Ung Kreft har tre lukkede Facebook-grupper for erfaringsutveksling hvor kun medlemmer har tilgang. Her kan du komme i kontakt med andre som er i samme situasjonen som deg, dele erfaringer og få gode råd.

Medlemsblad

Som medlem i Ung Kreft får du tilsendt vårt medlemsblad, Unge Krefter, i posten fire ganger i året. I bladet finner du artikler om aktuelle temaer for unge berørt av kreft, du kan lese personlige historier og se hva som rører seg i organisasjonen.

Arrangementer til medlemspris

Ung Kreft er en aktiv organisasjon som arrangerer mange ulike tilbud og aktiviteter for våre medlemmer. Som medlem kan du være med på det som skjer til en lav pris.

Styrk vår stemme

Jo flere medlemmer vi har, jo bedre hjelp kan vi unge berørt av kreft. Vi får en sterkere stemme, mer økonomisk støtte til arbeidet vårt, og vi kan nå ut til enda flere med våre medlemstilbud

Ditt bidrag gjør at unge berørt av kreft får det bedre.

– Styreleder Roy Farstad