Bli medlem

Er du mellom 15-35 og har blitt rammet av kreft? Kjenner du noen som har kreft? Eller har du mistet noen til kreft? Da bør du bli medlem av Ung Kreft.

Medlemsfordeler

Tilgang til lukkede Facebook-grupper

Ung Kreft har fire lukkede Facebook-grupper for erfaringsutveksling hvor kun medlemmer har tilgang. Her kan du komme i kontakt med andre som er i samme situasjonen som deg, dele erfaringer og få gode råd.

Arrangementer til medlemspris

Ung Kreft er en aktiv organisasjon som arrangerer ulike tilbud og aktiviteter for våre medlemmer. Som medlem kan du være med på det som skjer enten gratis eller til en lav medlemspris.

Informasjonsbok

Ung Kreft har laget en bok om alt du trenger å vite når du nettopp har fått en kreftdiagnose i ung alder. Som medlem kan du bestille boken helt gratis.

Noen å snakke med

Kreft er en stor belastning for både den som er syk og de pårørende. Det kan være godt å snakke med noen som har vært igjennom noe lignende, og som skjønner akkurat hvordan du har det. Våre likepersoner vil gjerne prate med deg.

Rådgivningstjeneste

Har du spørsmål om rettigheter, økonomi og muligheter? Som medlem i Ung Kreft får du gratis veiledning av sosionom.

Medlemsblad

Som medlem i Ung Kreft får du tilsendt vårt medlemsblad, Unge Krefter, i posten to ganger i året. I bladet finner du artikler om aktuelle temaer for unge berørt av kreft, du kan lese personlige historier og se hva som rører seg i organisasjonen.

Bidra til en god sak

Ditt medlemskap gir Ung Kreft en sterkere politisk stemme når vi kjemper for unge kreftrammede og pårørendes rettigheter. Og ved hjelp av støtten din kan vi gi unge kreftrammede og pårørende et enda bedre tilbud.

Redusert medlemspris hos Kreftforeningen

Medlemmer i Ung Kreft får en spesialpris og betaler kun 100 kroner for medlemskap i Kreftforeningen. Sammen skal vi få til nye gjennombrudd for kreftsaken.

Priser og kategorier

Et medlemskap i Ung Kreft koster 100 kr i året dersom du er kreftrammet eller er pårørende. For støttemedlemmer er årskontingenten på 350 kr.

Kategori 1: Personer mellom 15 og 35 år som har / har hatt kreft.

Kategori 2: Personer mellom 15 og 35 år som er pårørende eller etterlatte.

Kategori 3: Personer over 35 år som har / har hatt kreft, er pårørende eller etterlatte.

Kategori 4: Støttemedlemskap for helsepersonell og andre interesserte.

Ditt bidrag gjør at unge berørt av kreft får det bedre.

– Styreleder Asgeir Fagerli Langberg