Digitalt Landsmøte 2020

Landsmøte, som vanligvis er en spennende og innholdsrik helg for deltakerne, ble i år redusert til en digital dagssamling. Rent teknisk fungerte alt utmerket, men mange savnet å prate med hverandre, spise en bedre middag sammen, treffe gamle venner og bli kjent med nye. Vi får bare håpe at vi kan samles fysisk neste år.

Spennende planer

Lørdag 21. november logget delegater og observatører fra hele landet seg på Teams for å stake ut kursen videre for Ung Kreft. Det var ingen spesielt krevende saker som stod på agendaen, men Landsmøte vedtok å sette ned medlemskontingenten til 100 kr fra og med neste år, de endret litt på medlemskategoriene, og de vedtok en ny handlings- og strategiplan. I neste periode skal organisasjonen blant annet jobbe med å videreutvikle de digitale aktivitetene våre, bli enda bedre på medlemsservice og arrangere en årlig fagdag.

Ny styreleder

Landsmøte valgte et nytt hovedstyre, og Roy Farstad kunne endelig gå av som leder. Det har han ventet på siden april, da Landsmøte egentlig skulle avholdes. Vi takker for en fantastisk innsats gjennom mange år i Ung Kreft, og for et stødig lederskap gjennom pandemien.

Asgeir Fagerli Langberg ble valgt som ny leder av organisasjonen. Han er 28 år, kommer fra Kåfjord i Troms og jobber som jurist i NAV. Han har bred organisasjonserfaring og har sittet i Ung Kreft sitt hovedstyre siden 2015. Fremover vil han jobbe for rekruttering, gode medlemstilbud og digitalisering. Han har opplevd å miste noen han er glad i til kreft, og kjemper for at unge pårørende og etterlatte skal få de rettighetene de trenger. Vi ønsker Asgeir lykke til med det viktige arbeidet.

Asgeir er ny styreleder

Historisk dag

Dagen ble skrevet inn i historiebøkene som organisasjonens første heldigitale Landsmøte. Selv om alt gikk knirkefritt, er det ingenting som kan erstatte å møte hverandre med en håndhilsen eller en god gjensynsklem. Vi gleder oss til vi treffes igjen – utenfor skjermen.

Nye tillitsvalgte

Landsmøte valgte nytt hovedstyre, valgkomite og etikk- og kontrollkomite. Her er en oversikt over alle som driver organisasjonen nå.