"Et annet liv"

"Det er noe jeg ikke har fortalt deg, fordi jeg ikke har følt meg klar – før nå.»

Da den kjente ernæringsprofilen Helene Ragnhild fikk diagnosen lymfekreft i januar i år, gikk det et par måneder før hun 5.mars delte dette med sine mange følgere på Instagram.

"Jeg syntes det var veldig skummelt. Jeg var veldig redd for at jeg skulle få den kommentaren om at “åja, da er kanskje ikke rådene dine bra, da er ikke det du står for riktig, eller noen vits.”

I fjerde episode av Bekreftet forteller Helene Ragnhild om øyeblikket hun skjønte at hun var blitt alvorlig syk. Om å si det til barna, og om å møte verden med en annen identitet.

Hvordan var egentlig denne tiden? Da hun forstod at legen var alvorlig bekymret for henne? Da hun skjønte at dette ER kreft? Hvordan klarer hun å holde fokus på det som får henne videre, når livet plutselig handler om alvorlig sykdom? Og ikke minst, hva var de aller første ordene hun skrev ned for seg selv etter at hun ble syk?

"Et annet liv" er lest av Karin Kloumann. Hør hele episoden her, eller overalt der du lytter til podkast.

🌹 Bekreftet sesong 6 er laget med støtte fra Stiftelsen Dam og minnegaver etter Ida Øye Bjørkvolds bortgang.

Den kjente ernæringsprofilen Helene Ragnhild er gjest i Ung Kreft sin podkast Bekreftet, hvor hun forteller om hvordan livet hennes har vært siden hun ble diagnostisert med lymfekreft i januar 2024. Her sammen med programleder Anne Silje Bø.