Eventyrlig Dag: Gokart og Middag i Kongsberg

Den 15. juni 2024 hadde vi en spennende og minneverdig ettermiddag/kveld med gokart og middag på Peppes Pizza. Totalt var vi 15 personer(hvorav 3 var barn) som deltok på arrangementet, 10 av oss kjørte gokart, mens 13 var med på middagen.

Dagen startet med adrenalinfylt kjøring på gokartbanen. Til tross for mye regn, som førte til både sladding og snurring på banen, klarte vi å holde humøret oppe og koste oss. Regnet gjorde banen glatt og utfordrende, men det bidro også til mye latter og spennende øyeblikk. Alle som deltok i gokartkjøringen viste stor entusiasme og sportsånd, og det ble raskt klart at konkurranseinstinktet var på topp hos de fleste.

Etter en fartsfylt opplevelse på gokartbanen, samlet vi oss på Peppes Pizza for å nyte en deilig middag. Restauranten var det perfekte stedet for å slappe av og reflektere over dagens eventyr. Vi ble servert et variert utvalg av smakfulle pizzaer, noe som passet perfekt etter en aktiv dag.

Stemningen var avslappet og hyggelig, og praten gikk livlig rundt bordet. Vi delte historier fra gokartbanen, lo av morsomme hendelser og nøt maten i godt selskap. Det var en flott anledning til å bli bedre kjent med hverandre utenfor gokartbanen.

Jeg tror alle var enige om at det hadde vært en fantastisk dag, til tross for det uforutsigbare været.

Gokartkjøringen ga oss en god dose adrenalin, mens middagen var den perfekte avslutningen på dagen. Vi dro hjem med mange gode minner og et håp om å gjenta en lignende dag i fremtiden.

En stor takk til alle som deltok og gjorde denne dagen så spesiell. Vi ser frem til flere slike minnerike opplevelser sammen!


Mvh

Christian og styret i Ung Kreft VBT