Felles Start 2019

For tredje år på rad har Ung Kreft gjennomført aktivitetscampen Felles Start. Også i år ble samlingen full av aktivitet, nye vennskap og mye moro.

Campen ble arrangert på Fagerli leirsted ved Geilo. 20 spente deltagere ankom med tog både fra øst og vest, og sammen hadde vi fire dager på å bli kjent med hverandre og ha det gøy. I løpet av helgen ble deltagerne introdusert for forskjellige aktiviteter, noen kjente, og noen mer ukjente.

Fredagen fikk vi prøve oss på pil og bue, og blant deltagerne var det mange skjulte talenter. Vi hadde både lag- og individuell konkurranse, og (nesten) alle traff blink! Etter lunsj var det tid for de kjente Fagerli-lekene. Vi ble delt opp i lag og fikk prøve oss i flere ulike grener, fra støvelkast og quiz til balanselinje.

Lørdag ble vi bedre kjent med området og gikk en fin fjelltur med lokal guide. Selv om vi er relativt spreke, jukset vi litt med å ta buss første etappe slik at vi slapp de verste høydemetrene. Resultatet var nydelig utsikt og en glad gjeng på tur.

På kveldene koste vi oss med leker, quiz og perling av Fuck Cancer-armbånd. Siste kvelden, som også var sankthansaften, tente vi bål og koste oss med marshmallows og allsang.

Søndag formiddag dro en sliten, men motivert gjeng hjem for å ta fatt på sommerferien med ny glød.

Takk for en herlig tur!