Hefte med hemmeligheter

Bestill en julegave med mening, enten til deg selv eller en du kjenner. Ung Kreft har laget et hefte med unge kreftrammede og pårørendes hemmeligheter. Medlemmer og helsepersonell kan bestille heftet helt gratis.

Heftet er et resultat av et samarbeid med Norske hemmeligheter, hvor vi ba unge kreftrammede og pårørende om å sende oss en hemmelighet de ikke turte å si til noen. Vi fikk inn over 300 anonyme hemmeligheter, og nå har vi samlet over 100 av dem i et eget hefte.

Det er krise å bli berørt av kreft i ung alder, midt i den fasen hvor du skal finne din egen identitet og skape din egen fremtid. Dette heftet viser frem skammen, smerten og galgenhumoren denne gruppen bærer på.

De fleste som leser dette heftet, vil få seg noen a-ha-opplevelser. Gi heftet til familie og venner så de kan forstå hvordan du egentlig har det. Helsepersonell kan dele ut heftet til unge pasienter og bruke det som en samtalestarter.

Fyll ut bestillingsskjemaet, så sender vi heftet så snart vi kan. Medlemmer og helsepersonell kan bestille heftet helt gratis. Andre kan kjøpe det for 150 kr inkludert porto.

Det koster kun 100 kr i året å være medlem, så det kan fort lønne seg å bli medlem i Ung Kreft.