Malin sitter i sykesengen

Helt ny på sommeravslutning

Da jeg ble diagnostisert med Hodgkins Lymfom i august 2018, meldte jeg meg raskt inn i Ung Kreft. Både venner og familie tipset meg om denne organisasjonen, og i tillegg fant jeg mye informasjon på sykehuset. Under behandling var jeg for dårlig til å delta på noen av arrangementene, men jeg fant mye glede i å lese medlemsbladet, og ved å høre på Ung Kreft sin podkast Bekreftet.

I juni følte jeg meg klar for å bli med på et treff, og jeg meldte meg på årets sommeravslutning for medlemmer i Hordaland og Sogn og Fjordane. På restauranten Brasilia i Bergen sentrum ble jeg møtt av en stor gjeng fra Ung Kreft, klare til å spise. Jeg opplevde de andre medlemmene som åpne for å bli kjent med nye, og praten gikk lett rundt bordet. Videre dro vi på Kong Oscar og spilte shuffleboard, hvor jeg kom i kontakt med enda flere medlemmer.

Jeg fikk et godt førsteinntrykk av gjengen i Ung Kreft. Det var fint å utveksle erfaring, tanker og følelser med andre som også har opplevd å bli alvorlig syk i ung alder.

Medlemmer som spiller shuffleboard