Lavere medlemskontingent

Nå blir det enda enklere å være medlem i Ung Kreft! Vi kan med glede fortelle at medlemskontingenten er satt ned fra 250 kr til 100 kr fra og med i år.

På Landsmøtet i november 2020 ble det vedtatt at medlemskontingenten settes ned til 100 kr. Målgruppen vår har ikke nødvendigvis så mye å rutte med, da de gjerne er studenter eller går på arbeidsavklaringspenger. Da kan 250 kr være en betydelig utgift. Vi ønsker at enda flere skal ha mulighet til å være med i organisasjonen vår, og er derfor veldig glade for at medlemskontingenten nå er mer enn halvert.

Jo flere medlemmer vi er, jo bedre arbeid kan vi gjøre for unge kreftrammede og pårørende. Da får vi også en tyngre stemme i politiske saker. Sammen er vi sterkere!

Medlemsfordeler

Som medlem i Ung Kreft får du tilgang til flere medlemsfordeler. Her er noen av dem:

  • Lukkede Facebook-grupper for erfaringsutveksling
  • Arrangementer til medlemspris
  • Gratis informasjonsbok for unge kreftrammede
  • Tilsendt medlemsblad fire ganger i året
  • Støtter en viktig sak

Er du allerede medlem?

Da trenger du ikke å gjøre noe spesielt, du kan bare vente på at medlemskontingenten dukker opp i posten i løpet av januar, og betale den.

Ønsker du å bli medlem?

Da melder du deg inn her. Du kan enten betale med Vipps eller bestille faktura i posten. Fakturaen blir sendt ut i løpet av januar.

Obs! Vanligvis kan du velge mellom faktura og Vipps, men frem til 18. januar bør du velge faktura på grunn av at kontingenten ikke kan endres i Vipps før da. Hvis du velger Vipps nå, vil du få beskjed om å betale 250 kr.

Verv en venn eller et familiemedlem

Kjenner du noen som kunne tenke seg å støtte arbeidet Ung Kreft gjør for unge kreftrammede og pårørende? Send dem link til medlemssiden vår, og be dem om å melde seg inn. Det koster ikke mye for dem, men gjør en stor forskjell for oss.