Ny podkastsesong fra Ung Kreft!

Det er en stund siden sist, men nå kommer Ung Kreft med en ny sesong av podkasten vår, «Bekreftet – en prat om kreft og sånn».

Hver onsdag denne høsten slipper vi en ny episode – først ut er Silje som ble alvorlig kreftsyk mens hun var gravid med datteren sin Jenny. Silje får beskjed om at hun vil få oppleve å bli mamma, men at de ikke vet for hvor lenge. Fra sykesengen begynner hun å skrive en bok til datteren – et minne om moren for den dagen hun ikke lenger er her. I første episode som slippes den 11.september får du høre Silje fortelle sin historie, med utdrag fra boken hun har skrevet - lest av skuespiller Karin Klouman.

I årets podkastsesong møter vi mennesker som har opplevd å få kreft, er pårørende, etterlatt eller overlevende. Alle gjestene har skrevet en personlig tekst fra livet sitt, som vi har vært så heldige å få lest opp av skuespillerne Karin Klouman, Vivild Falk Berg, Jonas Hoff Oftebro og Tor Itai Keilen. Dette er utgangspunktet for de svært nære, rørende, vemodige, fine, lærerike og inspirerende samtalene som utgjør denne høstens sesong. Vi lover både latter og tårer, og ikke minst håper vi at uansett hvilken situasjon du selv står i, så kan du få litt hjelp og støtte av å høre andre fortelle sin historie. Du er ikke alene <3

«Bekreftet» finnes overalt der du hører podkast.

Podkasten er laget med støtte fra Stiftelsen Dam og minnegaver etter Ida Øye Bjørkvolds bortgang.