Deltagere på ski i bakken
Glade deltagere i bakken :)

Skidag på Voss

I forbindelse med feiring av at Sjukt Sprek har vært fem år i Bergen, tok vi med oss gjengen på skidag på Voss. Vi satte oss på morgentoget og tøffet til fjells. Voss kunne by på sol og deilig føre. Vi hadde med oss både erfarne og uerfarne skikjørere. Etter en runde i skiutleien og prøving av støvler og hjelmer, var vi klare for en dag på ski. En av dem som virkelig fikk prøvd seg var Astrid Kvale som stod på alpint for aller første gang.

– Jeg fant frem langrennsskiene for første gang på 10 år forrige sesong, og har aldri vært tøff nok til å prøve meg i bakken, så jeg var rimelig nervøs, sier Astrid. – Jeg forstod vel rimelig raskt at dette ikke er noe jeg har et skjult talent for, men med finfine folk og nydelig vær, ble det likevel en herlig dag. Spesielt takk til Christine som nektet å gi meg opp, og dermed fikk meg ned bakken både en og to ganger.

Vi hadde en nydelig dag i bakken og avsluttet med middag i Voss sentrum før vi tok toget til Bergen igjen. Til tross for litt knall og fall var det lattermusklene som var mest såre dagen derpå. En skidag frister absolutt til gjentakelse.