Takk for 2022!

Ung Kreft Vestland inviterte medlemmene sine på weekend-tur til Solstrand hotel og bad november 2022

🎄 Vi i Vestland-styret ønsker dere alle en riktig god jul og godt nyttår!

Vi takker så mye for et svært hyggelig år sammen med dere. Vi har hatt mange aktiviteter og vi synes det er hyggelig at mange nye og gamle deltar. Her kommer det noen tilbakeblikk fra året som har vært.

Vi startet året med årsmøte hvor det ble valgt inn ett nytt styremedlem, Anette Opsal og Caroline Thanh Tran ble vår nye styreleder. Styret satte tidlig i gang med planlegging av aktiviteter for året som skulle komme.

I februar var vi på Brasilia og spiste masse god mat i hyggelig selskap. I mars har vi utfordret våre kunstneriske og kreative sider med keramikkurs. Videre har vi spilt padeltennis noe som hentet frem konkurranseinstinktene blant mange.

Utover våren har vi spist sushi, vært på kino og sett på Fabeldyr: Humlesnurrs hemmeligheter og spist en fem retters middag på skyskraperen oppe på Ulriken. Å skryte litt av oss selv må vi få lov til da vi ble tildelt pris for årets fylkessgruppe. Vi avsluttet vårsemesteret med perleworkshop som førte til mange gode samtaler, en tur innom fangene på fortet før vi skjøt løs på hverandre med paintball geværer. Etter å ha skutt maling på hverandre og grillet god mat kunne vi ta en velfortjent sommerferie!

I høst sitter vi igjen med følelsen av at vi har kost oss veldig. Etter sommerferien dro vi på Marineholmen og badet etterfulgt av badestue. I september var vi ute til sjøs med RIB båt og utforsket det beste fjordene i Bergen og omegn hadde å by på, etterfulgt av et avslappende kafe besøk. I september skulle vi og egentlig få være med på tandemhopp, men grunnet uheldig vær måtte dette avlyses.

Den største begivenheten i år var kanskje da vi besøkte Solstrand spa og hotell en hel helg. Vi spiste oss gode og mette hvor det ble servert frokostbuffe og tre retters lunsj og middag. Vi gikk tur langs sjøen og slappet av i bassengene som var der. Da kvelden kom delte vi gode samtaler og humor over brettspill og sosiale festligheter.

Vi avsluttet året med et julebord hvor vi så et stjernepakket show med flere kjente artister.

Tusen takk for et hyggelig år og takk for at dere bidrar til at vi kan ha det så gøy gjennom gode samtaler og masse humor på aktivitetene. Det er godt å vite at man alltid kan finne en god samtalepartner hvor man kan snakke om alt fra hverdagslige gjøremål til utfordringer en kan oppleve gjennom sykdom. Vi ser frem til 2023 og gleder oss til å gjøre masse fint og gøy sammen med dere!

Styret i Ung Kreft Vestland 🎄